V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Rozľahlou africkou savanou sa ťahá nekonečný sprievod. Slony, žirafy, zebry a ďalšie zvieratá prichádzajú k Levej skale, aby oslávili narodenie Simbu, syna kráľa Mufasu. Je tu však niekto, kto sa spolu s ostatnými neraduje... Zobraziť viac
V poradí druhá kniha zo série Okolo sveta je nasiaknutá vôňami Orientu a Ďalekého východu. Tento raz nás Martin prevedie po trasách legendárnej Hodvábnej cesty - od Konštantínopolu cez celý Blízky východ, strednú Áziu až po tajomnú Čínu... Zobraziť viac
Výživoví poradcovia doporučujú aspoň 5 porcií čerstvého ovocia a zeleniny denne. Ruku na srdce - dopriavate si to? Nie? Ale aj tak dobre viete, že to vaše telo potrebuje. Smoothie sú super spôsob, ako si zaistiť dávku, ktorú potrebujete... Zobraziť viac
V knihe Ako som vozil Nórov 2 je študovaný prekladateľ a vášnivý šofér autobusu Ondrej opäť v plnej sile. Tentokrát sa dozvieme, aké je to šoférovať ekologické hybridy v extrémnych severských podmienkach, aké sú výhody vozenia turistov na Nordkapp... Zobraziť viac
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc... Zobraziť viac
Rýchly život niekedy vyžaduje rýchle riešenia. Rýchle riešenia môžu byť aj rozumné, bezpečné a dobré. Rýchle jedlá tiež. Dr. Igor Bukovský s dvomi šarmantnými kolegyňami vytvorili silnú autorskú zostavu, ktorá pripravila novú knihu z dielne AKV... Zobraziť viac
Táto kniha je zošitá zo zážitkov, predsudkov a spomienok Borisa Filana na Rusko. Opisuje, ako sa plavil s manželkou po Volge zo Samary do Moskvy, aj ako sa so synom Oliverom vybral za cárom... Zobraziť viac
Francúzsko sú vinice a poľné cesty so šípkami ku románskym kostolom, námestia pod košatými platanmi a hráči petangu, mätový sirup a starodávne kolotoče, anízový likér za teplých večerov, slnečnice na trhoch, farebné vitráže katedrál a citrónové sorbety... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka... Zobraziť viac
Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech. Kniha je vhodná pro všechny, kteří mají problémy s... Zobraziť viac
Kniha, ktorá odštartovala revolúciu v oblasti fermentácie, plná skvelých receptov! Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
V knihe nájdete aj veľké množstvo receptov pre ľudí, ktorí nekonzumujú mäso. Ďalej potom ukážku nielen Vianočného menu, ale aj príbeh Simonky, žiačky Antónie Mačingovej. Simonka je jednou z vás... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Praktický sprievodca mestom rozdelený na 11 okruhov... Zobraziť viac
Kedysi dávno už vyšlo moje rozprávanie o našej hašišovej ceste do Amsterdamu za Vincentom van Goghom. A smutnosmiešny príbeh o tom, ako sme s manželkami splavovali deltu Dunaja, s názvom Dole vodou. V tých cestopisoch je veľa vecí, ktoré by som... Zobraziť viac
V prvej časti knihy Na cestách po africkom kontinente nás Martin previedol viac-menej stredom a severom Afriky, a tak sa teraz môžeme tešiť na prevažne podrovníkovú oblasť. Okrem Malawi, Ugandy a Džibutska zavítame aj na viaceré ostrovy, ako sú Komory,... Zobraziť viac
Čo nosenie nákladu znamená? Dá sa na tom zarobiť? Sú nosiči len v Tatrách? Je svet nosičov mačistický? Existujú ženy nosičky? Ako to, že zásoby na chaty ešte stále nenosia vrtuľníky? Aká je tam hierarchia a aké pravidlá tam platia?... Zobraziť viac