Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako som vozil Nórov 2

Ondřej SokolEruditio (2019) • Séria Ako som vozil Nórov • 2. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,99€
Zľava 25%
15,00€

📚Prečítaná za 12,99€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Túto knihu si môžete zakúpiť aj v zaujímavej kolekcii.
Ondrej Sokol omnoho radšej počúva, než rozpráva. Vypočul teda modlitby i zbožné priania svojich fanúšikov a napísal pokračovanie svojho úspešného debutu o patáliách s vozením Nórov v autobusoch. Tentokrát sa dozvieme, aké je to šoférovať ekologické hybridy v extrémnych severských podmienkach, aké sú výhody vozenia turistov na Nordkapp a prečo jazdiť MHD, hoci aj v Nórsku, nemusí byť až taká výhra.

Táto kniha má naozaj všetko: politicky nekorektný humor, intermezzo s ňuňu mačiatkom a dokonca virtuálnu prehliadku najsevernejšieho WC Európy. Viacerých čitateľov určite prekvapí tiež fakt, že nielen u nás sa zadávajú a vyhrávajú tendre s absolútne nezmyselnými podmienkami.

V knihe Ako som vozil Nórov 2 je študovaný prekladateľ a vášnivý šofér autobusu Ondrej opäť v plnej sile - dočkáme sa trefných prirovnaní a zábavných historiek, cez ktoré nakukneme oknom autobusu do prostredia príťažlivej škandinávskej krajiny. Je to jednoducho Sokol taký, akého ho máme radi - otrlý, nad vecou a s chuťou voziaci rôzne národnosti po napínavých trasách. Nech mu to vydrží.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9788097292218 Rozmer: 155×215 mm Počet strán: 236 Väzba: pevná Štýl: cestopisný, humorný, dobrodružnýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách