Táto káva z komunity Shantawene je mikro-lot a bola nazvaná „ODACO“, aby odrážala mocnú kultúru obyvateľov Shantawene, Sidama... Zobraziť viac
Káva Caramelo z farmy San Rafael sa vyznačuje plným krémovým telom a vysokou sladkosťou. Vďaka absencii acidity to z nej robí kávu na espresso doslova pre každého... Zobraziť viac
Namiešali sme exkluzívny blend pre milovníkov čokoládového espressa s tónmi kakaa, orechov a sladkého tabaku... Zobraziť viac
Chuťový profil: papaya, slivka, karamel... Zobraziť viac
Chuťový profil: Mliečna čokoláda, med, maliny, hrozno, pomaranč... Zobraziť viac
Hamasho spracovatelská stanica spracováva kávové čerešne z hory Bombe do nadmorskej výšky až 2360 metrov. Vďaka tejto veľmi veľkej nadmorskej výške sú zrná veľmi husté a chute v nich sú koncentrovanejšie ako v menej hustých zrnkách z nižších polôh... Zobraziť viac
DAMO stanica sa nachádza na svahoch hory Shanta Golba s nadmorskou výškou 1860 – 2160 m nm. Získava červené čerešne od farmárov z okolia a spracováva ich rôznymi spôsobmi. Je vybavená ekologickým... Zobraziť viac
Pražená zrnková káva, zloženie 100 % arabika... Zobraziť viac
José Eduardo Lopez je mikrofarmár, ktorý sa stará iba o 2 hektáre kávovej farmy v Las Pacayas v Hondurase. José vyprodukoval veľmi zaujímavú kávu, kvôli hĺbke a rozmanitosti chutí, ale zároveň sú tieto chute veľmi čisté a elegantné. Tento lot bol... Zobraziť viac
Štyria pestovatelia kávy sa spojili s myšlienkou vytvorenia združenia s cieľom zlepšiť svoj príjem a kvalitu života spoločným predajom svojich káv. Založili Grupo Asociativo Villa Esperanza... Zobraziť viac
Farmu Ecoagricola založili bratia Marcelo a Roberto Flanzer. Farma má certifikáciu Rainforest Alliance ™ a v priebehu rokov dosiahla vysoké štandardy v ekologickej udržateľnosti. Časti farmy sú prírodné rezervácie, kde voľne žijú divoké zvieratá... Zobraziť viac
S Davidom Rubanzangabom, ktorý je majiteľom Huye mountain spolupracujeme prakticky od založenia Goriffee a jeho káva sa do našej ponuky vracia už piaty krát... Zobraziť viac
Táto káva pochádza z farmy El Aguacatal v oblasti San Pedro v Inze. Arvey Rojas už 11 rokov pestuje kávu na svojej malej farme o veľkosti 1,5 hektára, na ktorej rastie 7000 stromov. Arvey nie je členom Asorcafe, ale dodáva svoju... Zobraziť viac
Chuťový profil: čokoláda, karamel, hrozno, zelené jablko, maslo... Zobraziť viac
Pražená zrnková káva, zloženie 100 % arabika.. Zobraziť viac
Fincu El Zapote Hernana Pereza nájdete vysoko v horách Huehuetenango, na hraniciach s Mexikom neďaleko mestečka Aguas Dulces... Zobraziť viac
Greenco, je spoločnosť, ktorá vlastní a manažuje stanicu Gahahe. Greenco dohliada na kávu počas celého procesu od zberu až po spracovanie. Túto spoločnosť založili v roku 2015 a odvtedy svojou kvalitou dominuje kávovej scéne v Burundi, ale aj súťažiam... Zobraziť viac
César Ros je majiteľ farmy Los Lirios a tiež pracuje ako vedúci agro-inžinierov na farme. Musíme zdôrazniť, že odviedol za posledných 10 rokov mimoriadnu prácu pri obnove pestovania kávy v regióne, ako aj pri vylepšení procesov spracovania. Tropické... Zobraziť viac
Chuťový profil: fialka, čučoriedky, ibištek, tropické rastliny, ananás, guava, čokoládová pena, krémové telo, jogurt (viacvrstvové telo)... Zobraziť viac