Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Učebnice

Našli sme 8 titulov

Hygiena výživy a stravovania

Lucia Zeleňáková, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (2018)
Uplatňovanie hygienických zásad v zariadeniach spoločného stravovania

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
13,00€
10,66€

Hotelový a gastronomický manažment 2

Hotelový a gastronomický manažment 2

Peter Huľo, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá (2015)
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment - Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z...

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,90€

Receptúry diétnych pokrmov

Konrád Kendík, Nová Práca (2004)
V tejto publikácii sa osobitne uvádzajú jednotlivé diéty, ako aj vzorové jedálne lístky na celý týždeň pripravované v...

V tejto publikácii sa osobitne uvádzajú jednotlivé diéty, ako aj vzorové jedálne lístky na celý týždeň pripravované v... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 4 dni.
16,56€
14,41€

Základy hotelového a gastronomického manažmentu II.

Základy hotelového a gastronomického manažmentu II.

Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 7 dní.
14,90€

Hygiena výživy a stravovania

Hygiena výživy a stravovania

Lucia Zeleňáková, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (2023)
návody na cvičenia repetitórium

Návody na cvičenia pre študentov SPU v Nitre. Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 14 dní.
12,70€

Základy hotelového a gastronomického manažmentu I.

Základy hotelového a gastronomického manažmentu I.

Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€

Hotelový a gastronomický manažment 1

Hotelový a gastronomický manažment 1

Peter Huľo, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá (2014)
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v...

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,90€

Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov

Gastronómia v kontexte vývoja, vplyvov a trendov. Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 6 dní.
10,40€
8,53€