Nie každý má možnosť cvičiť s Marošom Molnárom naživo, ale vďaka tejto knihe môže mať každý jeho rady poruke a meniť sa deň čo deň. Tak čo si vyberiete - gauč alebo šťastie? ... Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Vydajte sa na kulinársku výpravu a objavte dômyselné a lákavé recepty inšpirované svetom zaklínača, jeho neopakovateľným prostredím a rozmanitosťou gastronomického dedičstva Kontinentu. Preneste svoju kuchyňu do iného sveta prostredníctvom opojných... Zobraziť viac
Športoví redaktori Denníka N oslovili deviatich renomovaných odborníkov na pohyb, výživu a chudnutie a spolu pripravili 100 rád, ktoré vám pomôžu schudnúť, nájsť v uponáhľaných dňoch systém alebo si jednoducho zlepšiť zdravie a kondíciu... Zobraziť viac
Kniha Pekne papkaj je jedinečná rodinná kuchárka, ktorá je zameraná pre všetkých, ktorí chcú hravo prejsť obdobím prvých príkrmov a zároveň si spoločne s celou rodinou pochutnať na úžasných jedlách. Kniha prináša prakticky... Zobraziť viac
Výživoví poradcovia doporučujú aspoň 5 porcií čerstvého ovocia a zeleniny denne. Ruku na srdce - dopriavate si to? Nie? Ale aj tak dobre viete, že to vaše telo potrebuje. Smoothie sú super spôsob, ako si zaistiť dávku, ktorú potrebujete... Zobraziť viac
Najúspešnejší foodbloger sa vracia s knihou famóznych receptov, ktoré pošteklia všetky vaše chuťové poháriky... Zobraziť viac
Je možné, aby nevinne pôsobiaca obilnina stála za väčšinou bežných zdravotných problémov? Ľahšie tomu uveríte po zistení, že zjedenie dvoch krajcov celozrnného chleba zvýši hladinu cukru v krvi viac, než keby ste zjedli dve polievkové lyžice cukru.... Zobraziť viac
Dr. Peter Attia, prominentný odborník na dlhovekosť, bol vo svojich tridsiatich piatich rokoch maratónskym plavcom. Preto ho prekvapilo, keď zistil, že na tom nie je zdravotne dobre a pre srdcové ochorenie mu dokonca hrozí smrť v mladom veku... Zobraziť viac
Vysoká škola kváskovania vhodná aj pre začiatočníkov. Tak by sa dala opísať unikátna kniha od autoriek bestsellerov Kváskovanie 1 a Kváskovanie 2. Tretia kniha Kváskovanie 3 vás naučí vyčarovať až 69 overených receptov z kvásku, ktoré okúzlia vás... Zobraziť viac
Nejmodernější vědecké poznatky, skvělé recepty a sedmidenní jídelníček! Uznávaný učitel šamanismu Alberto Villoldo čerpá z více než pětadvacetileté praxe v oboru lékařské antropologie a také ze své vlastní cesty, kdy se ze... Zobraziť viac
Kdybyste měli přečíst jen jedinou knihu o stravování, ať je to tahle. Je přehledná, chytrá, vtipná. Jde do hloubky, a přesto zůstává dobře srozumitelná. Neděsí. Neomezuje. Neslibuje zázraky. „Aha!" momentů s ní ale zažijete požehnaně. Zobraziť viac
Múčniky od výmyslu sveta – ovocné, plnkové, s múkou aj bez múky, každý si vyberie. Cheesecaky a torty na každú príležitosť – na všedné dni, nedeľu či oslavu. Pečivo a chlebíky, ktoré milujete... Zobraziť viac
Jednoduché a rýchle recepty od popredných slovenských a českých inštruktoriek a fitness tréneriek na raňajky, obed a večeru... Zobraziť viac
Kolekcia všetkých troch najpopulárnejších titulov Antónie Mačingovej, v ktorých prezentuje zdravý prístup k stravovaniu... Zobraziť viac
K Vianociam nepochybne patrí aj vôňa domácich koláčov a pečiva. S našou kuchárskou knihou zvládnete vianočné pečenie v príjemnej pohode. Okrem klasík ako perníčky, medvedie labky či vanilkové rožky v nej nájdete aj recepty, ktoré využijete kedykoľvek... Zobraziť viac
Poznatky stovek mezinárodních výzkumných pracovníků a kožních specialistů byly vyhodnoceny, aby pomohly vyřešit záhadu... Zobraziť viac
Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně... Zobraziť viac
Nora Gedgaudas je průkopnicí, která bojuje za naše kolektivní zdraví. Více než 2,6 milionů let lidé věděli, co mají jíst: živočišné tuky a bílkoviny. Díky této stravě jsme byli vysocí, silní a zdraví. Naše tělo je stále nastaveno na tuto stravu, která je. Zobraziť viac
Jíst zdravěji, pochutnat si a objevovat při tom chutě ze všech koutů světa? Není to žádná věda! A jde to i za rozumnou cenu a ze surovin, které seženete v běžném obchodě. Většinu jídel navíc hravě zvládnete do 30 minut! V této kuchařce na vlastní ... Zobraziť viac