TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Dlhovekosť

Veda o umení dlhého života


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,70€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup


Dlhovekosť - Veda o umení dlhého života

Dr. Peter Attia, prominentný odborník na dlhovekosť, bol maratónskym plavcom vo svojich tridsiatich piatich rokoch, keď sa dozvedel, že mu pre srdcové ochorenie hrozí predčasná smrť. Táto šokujúca diagnóza odštartovala jeho cestu k hlbšiemu pochopeniu dlhovekosti a prehodnoteniu prístupu k medicíne.

V knihe Dlhovekosť Dr. Attia odhaľuje, prečo je nevyhnutné nahradiť zastarané lekárske postupy personalizovanou a proaktívnou stratégiou zameranou na dlhý a zdravý život. Prekážalo mu, že ľudia často začínajú liečbu príliš neskoro, a preto presadzuje včasné a cielené opatrenia založené na vedeckých faktoch.

V tejto prevratnej publikácii sa dozviete:

Prečo sú výsledky krvných testov a cholesterolu zdanlivo "v norme", ale napriek tomu nemusíte byť zdraví – priemerné hodnoty totiž neznamenajú optimálny stav.
Prečo je pohyb najúčinnejším liekom na dosiahnutie dlhovekosti.
Prečo by sme mali zabudnúť na "diéty" a zamerať sa na výživovú biochémiu, s využitím technológií a údajov na prispôsobenie individuálneho stravovacieho režimu.
Prečo snahy o dosiahnutie telesného zdravia a dlhovekosti, ktoré ignorujú emocionálne zdravie, môžu skončiť katastrofou.
Dr. Attia vám ukáže, ako si môžete zariadiť život tak, aby ste sa dožili viac rokov, než by ste očakávali, a aby bolo každé ďalšie desaťročie lepšie ako to predchádzajúce. Dlhovekosť je manifestom pre nový prístup k medicíne, ktorý vám pomôže žiť dlhšie a kvalitnejšie.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Outlive Rok vydania: 2024 ISBN: 9788022215527 Rozmer: 147×229 mm Počet strán: 494 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách