Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Gauč alebo šťastie


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,90€
Zľava 28%
14,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kondičného trénera Maroša Molnára pozná celé Slovensko z televíznych obrazoviek, kde v relácii Extrémne premeny pomáhal chudnúť obéznym ženám aj mužom. Teraz prichádza s motivačnou knihou Gauč alebo šťastie, aby pohodlných postavil z gaučov, kde uvelebení čakajú na zázrak, a umožnil im nájsť skutočné šťastie v zdravšom životnom štýle.
Maroš Molnár svojím nasadením, príbehom a sériou účinných cvičení inšpiruje a odovzdáva skúsenosti, nadobudnuté rokmi, ktoré strávil s profesionálnymi športovcami, ale aj trénovaním bežných klientov.

V knihe sa dozviete o jeho spolupráci so slovenskými a svetovými športovými hviezdami, ale aj o detstve v Žiari nad Hronom či o krásnom vzťahu s manželkou Zuzanou. Nájdete v nej aj viac ako stopäťdesiat cvikov, ktoré sa môžete naučiť robiť správne, tak aby vás nič nebolelo a cítili ste sa fit bez ohľadu na vek či váhu. A nechýbajú stravovacie odporúčania a tipy.
Nie každý má možnosť cvičiť s Marošom Molnárom naživo, ale vďaka tejto knihe môže mať každý jeho rady poruke a meniť sa deň čo deň. Tak čo si vyberiete - gauč alebo šťastie?

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2020 ISBN: 9788055176000 Rozmer: 195×233 mm Počet strán: 264 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách