Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín... Zobraziť viac
Vhodnou stravou si zdraví upevňujeme, ale špatnou zdraví iritujeme. A tato kniha se snaží ukázat i dobrá jídla, která řada strávníků nejí a jsou přitom zdravější než jídla, která řada konzumentů ráda jí... Zobraziť viac
U nás malajsijská kuchařka dosud nevyšla. Tato knížka nabízí čtenáři možná první setkání s Malajsií a seznamuje uživatele se... Zobraziť viac
Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba... Zobraziť viac
Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si poradiť s nepríjemnými dôsledkami bujarej zábavy. Zobraziť viac
Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba... Zobraziť viac
The book contains diverse specialties of the Slovak cuisine, and among them also some almost forgotten delicacies. However,... Zobraziť viac
We all want to be healthier, stronger and live longer, but what really works? From stress to saturated fats, HIIT to HRT, veganism to vitamins, This Book Could Save Your Life debunks the fads and explores the real science of better health... Zobraziť viac
In What Caesar Did for my Salad Albert Jack reveals the bizarre and brilliant stories behind our favourite dishes and where they come from... Zobraziť viac
V tejto jedinečnej kuchárskej knižke nájdete tradičné slovenské recepty v slovenskom aj anglickom jazyku. Veríme, že ju... Zobraziť viac
Murdoch Books: Callum Hann is back with a collection of recipes and sound advice that will give novice foodies the skills... Zobraziť viac
Redakce časopisu WINE & Degustation vydává druhý ročník oblíbené publikace PRŮVODCE NEJLEPŠÍMI VÍNY ČESKÉ REPUBLIKY. První vydání se stalo cenným zdrojem informací pro všechny milovníky vína z domova i ze zahraničí... Zobraziť viac
Whether you're struggling with leftover Halloween pumpkin or simply looking for a new ingredient to liven up your dishes, the benefits of cooking with pumpkins are countless. This book shows you 40 ways in which the pumpkin can complement pies, ... Zobraziť viac
From the internationally renowned expert on celiac disease and director of the Celiac Disease Center at Columbia University, here is the definitive book on gluten, uncovering the truth and explaining the science behind the current gluten-free craze... Zobraziť viac
Lager - it's both the world's most loved and most maligned of beers, enjoyed by billions the world over but often sneered at by beer aficionados. But lager is much more than just generic brands... Zobraziť viac
The Edible Atlas is a book for intrepid cooks. Mina Holland explores what and why people eat as they do across the world, demystifying the flavours, ingredients, techniques and dishes at the heart of thirty-nine different cuisines... Zobraziť viac
Which Wine When offers brilliant wine matches to the food we eat every day. This is for anyone who knows their sourdough from their sliced white but still finds themselves standing in the wine aisle making panicked decisions ... Zobraziť viac
The perfect treat for the warmer months fridge cakes are simple to make, adaptable to whatever is in the cupboard, and no oven (thus cooking skill) is required. Just mix up your favourite ingredients and place in the fridge to chill.Fridge Cakes shares ov Zobraziť viac
Bluebird: Sarah Wilson taught the world to quit sugar in eight weeks and then went onto teach everyone how to cook delicious... Zobraziť viac
‘Who can resist a book that recommends love and chocolate as part of a balanced diet?’ asked Allison Pearson in the Daily Telegraph about Guiliano’s French Women Don’t Get Fat, ... Zobraziť viac