Wow, srdečne vitajte v mojej už druhej knižke. Čas rýchlo ubehol a už vyše dvoch rokov na Instagrame spoločne tvoríme komunitu, kde si zdieľame recepty, rady, postrehy, ale najmä radosť z pečenia. Recepty pridávam každý týždeň a vás aj mňa to tak baví... Zobraziť viac
Užiť si vianočné pečenie s radosťou? Bez stresu, v pohode si vychutnať vianočné dobroty bez výčitiek? Dá sa to! Nechajte sa objať čarom Vianoc, sviatkov pokoja a upečte si spolu s kváskom vôňu a pohodu domova... Zobraziť viac
Predstavujeme vám prvú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jar a leto, zoradených do 10 častí podľa druhu jedla, vrátane... Zobraziť viac
K Vianociam nepochybne patrí aj vôňa domácich koláčov a pečiva. S našou kuchárskou knihou zvládnete vianočné pečenie v príjemnej pohode. Okrem klasík ako perníčky, medvedie labky či vanilkové rožky v nej nájdete aj recepty, ktoré využijete kedykoľvek... Zobraziť viac
Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale... Zobraziť viac
Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave... Zobraziť viac
Predstavujeme vám druhú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jeseň a zimu, zoradených do... Zobraziť viac
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac
K Vianociam nepochybne patrí aj vôňa domácich koláčov a pečiva. S našou kuchárskou knihou zvládnete vianočné pečenie v príjemnej pohode. Nájdete v nej okrem klasík... Zobraziť viac
Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale... Zobraziť viac
Zozbierala som do nej všetky vaše najobľúbenejšie recepty z mojej stránky a prezradím vám recepty na dobroty môjho detstva, ktoré som získala zo zápisníkov mojich babičiek, mojej mamičky a mojej svokričky a od ďalších milých ľudí, ktorí mi ich ochotne... Zobraziť viac
Jemnučké tekvicové sušienky v upršané októbrové ráno, broskyňový ľadový čaj na letný piknik v záhrade alebo horúca miska šošovicového curry, ktorá zahreje v chladný zimný večer. Rok v kuchyni ponúka sezónne recepty, ktoré... Zobraziť viac
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ... Zobraziť viac
Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale... Zobraziť viac
Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread... Zobraziť viac
If you want to craft artisan pan breads and rustic Dutch oven loaves at home with professional, consistent results, this is the book for you. Think crispy, crackly crusts and soft, airy interiors, just like from your favorite artisan bakery... Zobraziť viac
Inside Baking Wisdom lies the answer to every baking question you’ve ever had (and many you haven’t yet), plus over 150 perfected recipes—both savoury and sweet—for bakers of all skill levels... Zobraziť viac
A tale of rediscovery and a celebration of the everyday miracle of homemade bread, from the bestselling author of The Man Who Made Things Out of TreesOver the course of a year, Robert Penn learns how to plant, harvest, thresh and mill his own wheat... Zobraziť viac
A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper... Zobraziť viac