Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Pečie celé Slovensko 2

100 vybraných receptov z 2. série

Media RTVS (2023) • Séria Pečie celé Slovensko • 2. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
26,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale muselo čeliť stresu zo všadeprítomných kamier, nárokom kreatívnych výziev aj časovému tlaku. Súťažiaci boli zároveň obklopení kolegami a kolegyňami, ktorí chceli vyhrať tiež, dohliadala na nich prísna porota a napriek tomu podali obdivuhodné výkony. Počas desiatich týždňov predviedli spolu 150 receptov a my vám ponúkame tie najlepšie a najzaujímavejšie z nich.

Vyberte si úžasné kuchárske variácie z koláčov na plechu, palacinkových tort, tiramisu či monodezertov. Vyskúšajte upiecť rôzne torty, slané plnené rolády a košíčky či pripraviť klasické chlebíčky, candybar alebo cupcakes.

Detailne rozpísané procedúry, kvalitné fotografie hotových pochúťok, ale najmä to, že ich priamo pred vašimi očami niekto zo súťažiacich upiekol a vám sa v ústach zbiehali slinky, keď ste videli výsledok, je zárukou toho, že určite sa to podarí aj vám.

Nechajte sa inšpirovať a začnite piecť.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 ISBN: 9788097362249 Rozmer: 200×260 mm Počet strán: 248 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách