Nová kuchárska kniha autorky a moderátorky obľúbenej relácie Na Chalupe a šéfredaktorky magazínu Moja Chalupa Kataríny Jesenskej vás pozve späť k jednoduchosti a pôžitku z varenia. Prináša zabudnuté tradičné, ale aj nové svieže recepty, ktoré budete ... Zobraziť viac
Zažite čarovnú vôňu divočiny cez vyše deväťdesiat jedinečných receptov jedál z diviny a plodov lesa. Táto sympatická kuchárska kniha bude dobrou inšpiráciou pre všetkých, ktorí chcú objavovať ako chutí les... Zobraziť viac
Predstavujeme vám prvú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jar a leto, zoradených do 10 častí podľa druhu jedla, vrátane... Zobraziť viac
Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších... Zobraziť viac
Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá. Hoci väčšina z nás preferuje Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov. Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní… je predurčená stať sa základnou príručkou profesionálnych i domácich... Zobraziť viac
obsahu: Medovo-balzamové medailóniky Japonské hydinové ražne (yakitori) Morčacie mäso obalené slaninkou Morčacie rolky plnené syrom Citronový sumec na ražni Sviečkovica plnená slivkami... Zobraziť viac
210 nových receptov z bežne dostupných ingrediencií - zdravé inšpirácie od raňajok po večeru -okrem receptov od raňajok po večeru v knihe nájdete aj slané chuťovky a sladké pokušenia -nutričné hodnoty pri každom recepte na celé množstvo a jednu porciu.. Zobraziť viac
Kniha Grilovanie je ideálna kuchárska kniha na leto, plná skvelých nápadov. Obsahuje množstvo praktických informácií,... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Nič viac, ale ani nič menej ako 101 veľmi dobrých rád na začiato: - Potrebné informácie v kocke - Odborné rady krok za krokom, za rozumnú cenu<br>- Základné znalosti o grilovaní zahrnuté v 101 jednoduchých radách... Zobraziť viac
Kniha svetoznámeho amerického autora kuchárskych kníh o grilovaní Stevena Raichlena prináša viac než šesťdesiat dokonale vyladených receptov zameraných na grilovanie zeleniny. Vyberie si naozaj každý – vegetariáni i všežravci... Zobraziť viac
Najväčší ilustrovaný sprievodca grilovaním a barbecue pre nadšencov i profesionálov.Nepochybne najzaujímavejšia, najrozsiahlejšia a najpremyslenejšia kniha všetkých čias o grilovaní. Zobraziť viac
Tato kniha přináší 2 850 receptů pro přípravu nejrůznějších pokrmů - od předkrmů, studené kuchyně, přes polévky, speciality teplé kuchyně, až po moučníky, nápoje, či rady pro konzervování. V této knize najdete výběr toho nejlepšího,... Zobraziť viac
Naučíte sa grilovať na otvorenom ohni kotlety, steaky, rebierka, hydinu a ryby, vyberiete k nim najlepšiu prílohu z množstva grilovacích zmesí, relišov, sáls a pást... Zobraziť viac
Táto netradičná kuchárska kniha o varení ponúka v šikovnom malom formáte vyše 600 skvelých receptov na každú príležitosť. Väčšina z nich pochádza zo zdravej stredomorskej kuchyne ... Zobraziť viac
Olympia - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná bez přebalu matná - 168 str. - ISBN: 80-7033-997-7 - Kniha Zobraziť viac
Kniha obsahuje rozmanité špeciality súčasnej slovenskej kuchyne, medzi ktorými sú aj niektoré už takmer zabudnuté pochúťky.... Zobraziť viac
Titul ponúka nielen recepty, ale i rady, ako si vybrať vhodný gril na grilovanie doma či v prírode. Zobraziť viac
Profesionálny kuchár s originálnym zmyslom pre humor, Joshua Weissman, vám svojou jedinečnou knihou Varenie bez výhovoriek odovzdá jednoduché, ale pravdivé posolstvo: Pripraviť skvelé jedlo nejaký čas trvá. Hoci väčšina z nás preferuje Zobraziť viac