✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup
Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších receptov, ale aj informácie o jednotlivých plemenách a chove zdravého dobytka. Poradí vám, ako vybrať kvalitné mäso tak, aby jeho konzumácia bola gurmánskym zážitkom.
Súčasťou publikácie sú aj tipy a triky na úpravu mäsa, ktoré autor získal počas mnohých rozhovorov s chovateľmi dobytka, mäsiarmi, renomovanými šéfkuchármi, recenzentmi aj kulinárskymi expertmi zo svetoznámych reštaurácií v Amsterdame, Paríži či New Yorku.
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2014ISBN:
9788055610580Rozmer:
165×210 mmPočet strán:
176Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina