Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne... Zobraziť viac
Poskytovanie bezpečných potravín je legálnou požiadavkou a dôležitou súčasťou dodávania bezpečných a kvalitných požívatín pre konzumentov. Ak poskytované potraviny nezodpovedajú bezpečnej konzumácii, alebo sa kontaminujú v procese výroby, transportu... Zobraziť viac
Obsahuje informace z oblasti odrůdového zkušebnictví, hodnocení a využití zrna pšenice. Tyto informace jsou zaměřeny na nejrozšířenější druh - pšenici setou, ozimou... Zobraziť viac
Praktická příručka nabízí vše o pěstování soji. Od přípravy půdy, setí, výživy a hnojení, sklizně až po ekonomické ukazatele... Zobraziť viac
Je málo rastlinných druhov, ktoré v minulosti ponúkali a dnes stále ponúkajú toľko spôsobov využitia ako sója. Sója sa využíva predovšetkým v tukovom priemysle, kde... Zobraziť viac
* Látky, ktoré sa na osobitné výživové účely môžu pridávať do potravín na osobitné výživové účely; * Základné zloženie potravín na počiatočnú výživu dojčiat pripravených podľa pokynov prevádzkovateľa, ktorý ich vyrába;... Zobraziť viac
Publikácia o pestovaní hlavných olejnín na Slovensku -repky olejnej, slnečnice a maku. Zobraziť viac
Osivo a sadba do každé knihovničky semenářů! Publikace bude jistě přínosem jak pro zkušené velkopěstitele, tak pro ty, kteří mají v tomto oboru méně odborných znalostí... Zobraziť viac
Táto publikácia je určená širokej odbornej verejnosti, ale aj ako učebnica pre študentov chemických a ekonomických smerov... Zobraziť viac