Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Kuchárky podľa národnej kuchyne

Našli sme 546 titulov

Sladké recepty Němců z Jizerských hor

Volné pokračování kuchařky Recepty Němců z Jizerských hor dokládá, že dorty nebo koláčky dokáží mnohem víc než jen uspokojit naši chuť na sladké. Ke všem těm dobrotám se často vážou vzpomínky na příjemné okamžiky, a ty... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
13,09€
10,19€

TOP 60 slovenských vín 2016 / Slovak wines 15. Trunkfest 2016

Fedor Malík, TRUNK (2016)
Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali...

Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
8,90€
6,40€

Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy)

Kochen Sie gemäß diesem Buch voller Rezepte von typischen tschechischen Speisen, die von ihrer Herkunft her tief in die Vergangenheit zurückreichen. Doch sie wurden so beliebt, dass sie bis heute zubereitet werden... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
21,95€
14,60€

Exotické kouzlo kuchyně Malajsie / Exotic Charm of Cuisine of Malaysia (Jaroslav

U nás malajsijská kuchařka dosud nevyšla. Tato knížka nabízí čtenáři možná první setkání s Malajsií a seznamuje uživatele se... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 6 dní.
3,24€
2,50€

Liptov Kuchyňa starých materí

Súčasná etnológia a kultúrna antropológia považuje tradičnú kuchyňu spoločenstiev ľudí za jeden z ich najvýznamnejších identifikačných znakov a zasadzuje sa za jej zdokumentovanie a zachovanie pre budúce generácie... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
44,00€
31,80€

The Slovak Cookery

Ružena Murgová, Štefan Murga, Osveta (2009)
The book contains diverse specialties of the Slovak cuisine, and among them also some almost forgotten delicacies. However,...

The book contains diverse specialties of the Slovak cuisine, and among them also some almost forgotten delicacies. However,... Zobraziť viac

🍌 Odosielame o 10 dní.
9,00€
6,40€

Flavour

Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi’s food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour and offer innovative vegetable dishes that deliver ... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
36,95€
25,10€

French Pâtisserie

Flammarion: From flaky croissants to paper-thin millefeuille, and from the chestnut cream–filled... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
56,95€
44,50€

Larousse Gastronomique

, Octopus Publishing Group (2011)
Hamlyn: Larousse Gastronomique, the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and...

"Larousse Gastronomique", the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for 2009 in an attractive edition containing over 900 new colour and black... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
98,00€
72,70€

A Taste of Slovakia 2: Autumn

Jarmila Hlávková, Jarmila Hlávková (2019)
Emilia´s (not only) Cookbook

'A Taste of Slovakia' is much more than a collection of traditional Slovak recipes. It's a colourful journey into this small country's culture, the customs that evolve around cooking and eating, as well as history of some typical ingredients. Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,00€
13,50€

La Cucina

, Rizzoli Universe (2012)
Rizzoli International Publications: As one would expect from a book put together by the members of the Italian Academy of...

This is the most comprehensive authentic Italian cookbook ever published in the English language. With the prestigious Italian Academy of Cuisine as the author and more than 2,000 recipes, this has the greatest scope of any Italian cookbook... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
47,95€
38,50€

A Taste of Slovakia 3: Winter

Jarmila Hlávková, Jarmila Hlávková (2022)
Emilia´s (not only) Cookbook

The third book of this award-winning series is about winter in the Slovak kitchen. It will take you from the Advent season and the folklore of witches' days through the art of medovníky and oblátky baking to the festive days of Christmas and... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,99€
13,50€

Let's Eat France!

There's never been a book about food like Let's Eat France! A book that feels literally larger than life, it is a feast for food lovers and Francophiles, combining the completist virtues of an encyclopedia and the obsessive visual pleasures of ... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
43,95€
41,20€

Slovenská kuchárka / Slovak Cuisine

Slovenská kuchárka / Slovak Cuisine

, Príroda (2010)
V tejto jedinečnej kuchárskej knižke nájdete tradičné slovenské recepty v slovenskom aj anglickom jazyku. Veríme, že ju...

V tejto jedinečnej kuchárskej knižke nájdete tradičné slovenské recepty v slovenskom aj anglickom jazyku. Veríme, že ju... Zobraziť viac

🍎 Vypredané
8,95€

The Edible Atlas

The Edible Atlas is a book for intrepid cooks. Mina Holland explores what and why people eat as they do across the world, demystifying the flavours, ingredients, techniques and dishes at the heart of thirty-nine different cuisines... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
12,95€
10,70€

Momofuku

With 200,000+ copies in print, this New York Times bestseller sharesthe story and the recipes behind the chef and cuisine that changed the modern-day culinary landscape.Never before has there been a phenomenon like Momofuku... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
39,95€
31,50€

The Chef in a Truck

Éric Nebot, Francois Perret, Flammarion (2021)
The Fabulous Culinary Odyssey of a French Pastry Chef in California

What happens when François Perret — the world-renowned pastry chef at the Ritz Paris — leaves behind his state-of-the-art kitchen to compete in a Los Angeles food truck competition ? Trading in his chef’s toque for a baseball cap, chef Perret roamed... Zobraziť viac

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
27,95€
24,32€

La cocina checa

Harald Salfellner, Vitalis (2022)
Un viaje culinario con recetas originales

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
21,45€
18,66€

Bella Figura

Kamin Mohammadi, Bloomsbury (2019)
How to Live, Love and Eat the Italian Way

Chosen as Book of the Year by Random Jottings. Made redundant from her job, Kamin Mohammadi flees the bleak streets of London for a friend's sun-dappled apartment in Florence. There, among the cobbled streets, the bustling, vibrant markets ... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,95€
9,19€

Nordic Bakery Cookbook

"Mink's effortless recipes, peppered with foodie reminiscing and mouthwatering photos, will cement this book as your go-to bakery manual all year round." Making magazine... Zobraziť viac

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
13,50€
11,40€