Len málo kníh zanechá v čitateľovi taký silný dojem ako kniha Hľadanie zmyslu života. Autor, svetoznámy neurológ a... Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Doba tráviacich problémov vyžaduje nový pohľad na ich riešenia, ale aj nový pohľad seba, na svoje jedlo a svoje životné návyky. MUDr. Igor Bukovský, PhD. prináša finálnu verziu pôvodnej, mimoriadne úspešnej knihy „Zachráňte svoje črevo“... Zobraziť viac
Je možné, aby nevinne pôsobiaca obilnina stála za väčšinou bežných zdravotných problémov? Ľahšie tomu uveríte po zistení, že zjedenie dvoch krajcov celozrnného chleba zvýši hladinu cukru v krvi viac, než keby ste zjedli dve polievkové lyžice cukru.... Zobraziť viac
Kniha ponúka praktický návod, ako v priebehu ôsmich týždňov začať so zmenou životného štýlu. Hlavnou myšlienkou knihy je raz a navždy vyviesť ľudí zo začarovaného kruhu diét. Graficky a slovne vysvetľuje čitateľovi, čo sa v tele pri diétach deje... Zobraziť viac
S fitreceptami nestrávite v kuchyni tretinu života – zistíte ako jednoducho si môžete navariť a napiecť rýchle, jednoduché a chutné jedlá s nižším obsahom cukrov, s vyšším obsahom bielkovín a vitamínov a byť fit (bez diét)! Fitrecepty hravo... Zobraziť viac
Priekopnícky vedec mení naše pochopenie traumy a prináša novú paradigmu uzdravenia. Doktor Bessel van der Kolk, ktorý patrí medzi najlepších odborníkov na traumu na celom svete, viac ako tridsať rokov pracuje s tými, ktorí prežili... Zobraziť viac
Kniha obsahuje 28-dňový program, a ukážkový program na mesačné stravovanie podľa semafóru, tiež ukážku toho, ako si môžete zo zdravých jedál pripraviť napríklad vianočnú tabuľu... Zobraziť viac
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc... Zobraziť viac
Rýchly život niekedy vyžaduje rýchle riešenia. Rýchle riešenia môžu byť aj rozumné, bezpečné a dobré. Rýchle jedlá tiež. Dr. Igor Bukovský s dvomi šarmantnými kolegyňami vytvorili silnú autorskú zostavu, ktorá pripravila novú knihu z dielne AKV... Zobraziť viac
Výživoví poradcovia doporučujú aspoň 5 porcií čerstvého ovocia a zeleniny denne. Ruku na srdce - dopriavate si to? Nie? Ale aj tak dobre viete, že to vaše telo potrebuje. Smoothie sú super spôsob, ako si zaistiť dávku, ktorú potrebujete... Zobraziť viac
Kniha Umenie vojny - sa dotýka takmer všetkých vojenských teórií, akými je stratégia, psychológia, meteorológia, topografia, ale aj politika, ekonómia, história, filozofia... Je to len pár tisíc slov, ale dajú sa aplikovať v modernom svete na všetky... Zobraziť viac
Len málo kníh zanechá v čitateľovi taký silný dojem ako táto. Autor, svetoznámy neurológ a psychiater, ju napísal po prepustení z koncentračného tábora, no nejde o vyratúvanie krutostí, ale o originálnu psychoanalýzu... Zobraziť viac
Najnovšie a doplnené vydanie svetového bestselleru FISH! ponúka čarovné podobenstvo o manažmente, čerpajúce ponaučenie z toho najnepravdepodobnejšieho zdroja – zo známeho trhu Pike Place v americkom Seattli... Zobraziť viac
Jak na sítě je první knihou, která vedle mnoha dílčích postupů a příkladů z českého i světového prostředí přináší i něco mnohem hlubšího a univerzálnějšího: důmyslný systém pro tvorbu obsahu, pro vyhodnocování jeho úspěšnosti a pro skvělou komunikaci... Zobraziť viac
Túžiť po naplnenom živote a po šťastí samo osebe nestačí. Kniha Odvaha byť neobľúbený ponúka jednoduché a priamočiare odpovede na mnohé otázky ľudskej existencie. Vychádza z teórie Alfreda Adlera, jedného z troch velikánov psychológie... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Kniha poskytuje klíč k porozumění dětské osobnosti, ať už je naším vlastním potomkem, žákem nebo klientem. Ukazuje, že pokud dospělý člověk porozumí nuancím v osobnosti dítěte tak, jak to umožňuje typologie osobnosti MBTI, může s ním navázat velmi... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac