Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Príbehy nádeje

Ako nájsť inšpiráciu v každodennom živote

Heather MorrisIkar (2021)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 28%
9,30€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Príbehy sú tým, čo nás spája a pripomína nám, že nádej zomiera posledná.
Heather Morrisová

Heather Morrisovú, autorku medzinárodných bestsellerov, dlhé roky pútajú príbehy o prežití, nezlomnosti a nádeji. V roku 2003, keď pracovala vo verejnej nemocnici v austrálskom Melbourne, sa zoznámila so starším pánom, rodákom zo Slovenska. Muž sa jej vtedy zdôveril so svojím životným príbehom so slovami: „možno by stálo za to vyrozprávať ho“.

Deň, keď Heather stretla Laleho Sokolova, zmenil život obom. Stali sa z nich dôverní priatelia a Lale sa vďaka ich rozhovorom o holokauste vydal na cestu sebapoznania. Heather opísala jeho životný osud v románe Tetovač z Auschwitzu a ten sa onedlho stal jednou z najpredávanejších kníh dvadsiateho prvého storočia.

Príbehy nádeje sú inšpiratívnou autobiografiu plnou autorkiných spomienok na Laleho, ale aj na ďalších ľudí, ktorých neľahké osudy môžu byť obohacujúce pre mnohých z nás. Sú o umení počúvať, o budovaní dôvery a schopnosti vcítiť sa do cudzích životov.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Stories of Hope Rok vydania: 2021 ISBN: 9788055179094 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 248 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: životopisný, historický

Zaradené v kategóriách