Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Buďte užitoční

Sedem zásad pre život


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,99€
Zľava 21%
15,79€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zoznámte sa so siedmimi zásadami, ktoré vám pomôžu naplniť skutočný účel vášho života. Arnold Schwarzenegger ich všetky vyvodil z vlastnej životnej cesty plnej neustálej inovácie a mimoriadnych úspechov – dostupné sú však úplne každému. Najslávnejší kulturista na svete. Najlepšie platená filmová hviezda. Líder štátu so šiestou najväčšou ekonomikou na svete. Fakt, že ide o tú istú osobu, znie ako vtip, ale vtip to zďaleka nie je.

Toto všetko je Arnold Schwarzenegger. A nič z toho sa nestalo náhodou. Arnoldov gigantický úspech je výsledkom procesu, ktorého súčasťou bola jasná vízia, ambiciózne myslenie, tvrdá práca, priama komunikácia, flexibilné riešenie problémov, bezhraničná zvedavosť a ochota pomáhať. A to všetko sa riadilo jednou radou, ktorú Arnoldovi vštepoval jeho otec viac než hocičo iné: „Buď užitočný!“ Arnold si vzal túto radu k srdcu a držal sa jej pri zdolávaní každej oblasti, do ktorej sa pustil. Kniha je napísaná Arnoldovým jedinečne úprimným, priamym a silným hlasom a čitateľa prevedie súborom jeho nástrojov pre zmysluplný život. Ako hovorí, každý z nás sa musí zachrániť sám, ale dobrá správa je, že nič iné okrem seba na to nepotrebujeme.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Be Useful Rok vydania: 2023 ISBN: 9788081094736 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách