Bazár kníh za super ceny!

Nič ma nezlomí

David GogginsMotýľ (2023)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,51€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

David Goggins, bývalý príslušník špeciálnych jednotiek a vytrvalostný športovec, prináša svoj ohromujúci životný príbeh v knihe „Nič ma nezlomí“. Tento knižný príbeh vás inšpiruje k prekonaniu vlastných hraníc a odhalí, že hrdinom sa môže stať každý z nás.

Pre Davida bolo detstvo plné nočných môr – chudoba, predsudky a fyzické násilie boli jeho dennými spoločníkmi. No vďaka neuveriteľnej sebadisciplíne, psychickej odolnosti a tvrdej práci sa zmenil z deprimovaného mladíka s nadváhou a bez budúcnosti na legendu amerických ozbrojených síl a jedného z najlepších vytrvalostných športovcov na svete.

David Goggins je jediným človekom v histórii, ktorý úspešne absolvoval elitný výcvik špeciálnych jednotiek amerických námorných, vzdušných a pozemných síl – Navy SEALs, Army Rangers a Air Force Tactical Air Controller. Vytvoril rekordy v množstve vytrvalostných súťaží a časopis Outside ho nazval najzdatnejším mužom Ameriky.

V knihe „Nič ma nezlomí“ Goggins odhaľuje svoje životné skúsenosti a predstavuje svoje štyridsaťpercentné pravidlo, ktoré tvrdí, že väčšina z nás využíva len štyridsať percent svojich schopností. Svojím príbehom a praktickými radami ukazuje, ako prekonať bolesť, rozdrviť strach a naplno využiť svoj potenciál.

Tento motivačný knižný bestseller je určený všetkým, ktorí chcú prekonať svoje limity a dosiahnuť nemožné. „Nič ma nezlomí“ vás bude sprevádzať na ceste k osobnému víťazstvu a ukáže vám, že s pevnou vôľou a odhodlaním nie je nič nemožné.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Can't Hurt Me Rok vydania: 2023 ISBN: 9788081643408 Rozmer: 140×205 mm Počet strán: 360 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách