Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Adrenalín

O čom som nehovoril


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,99€
Zľava 10%
14,39€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vyrastal v nájomnom byte na najchudobnejšom predmestí švédskeho mesta Malmö, ako syn imigrantov z Juhoslávie. Jeho otec bol moslim, ktorého bosnianska dedina bola etnicky vyhladená; jeho matka bola chorvátska katolíčka. Bolo to manželstvo z rozumu, ktoré sa skončilo, keď mal Zlatan dva roky. Jeho detstvo bolo poznačené častými rodičovskými hádkami a nadmerným pitím. Zlatan si uvedomoval, že je „malý chlapec s veľkým nosom a vadou reči“. Medzi svojimi rovesníkmi získaval postavenie ako pouličný bitkár a zlodej bicyklov. Až neskôr ako futbalista.

Riaditeľa školy ktorú navštevoval, nedávno požiadali, aby opísal ako si na neho spomína: „Som na tejto škole 33 rokov,“ povedal, „a Zlatan je určite v prvej päťke najneposlušnejších žiakov, akých sme kedy mali. Bol najhorším chlapcom, prototypom dieťaťa, ktoré skončí vo vážnych problémoch.“ Zlatan má tendenciu súhlasiť. Keď sa ho opýtali, čo by robil, keby nezarábal 250 000 libier týždenne, jeho prvá myšlienka je „bol by zo mňa zločinec“.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Adrenalina: My untold story (Italian Edition) Rok vydania: 2022 ISBN: 9788081990472 Rozmer: 148×227 mm Počet strán: 288 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách