Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Tajomstvo úspechu

Mnohí ľudia túžia po úspechu, bohatstve a šťastí. Väčšina sa snaží o ich dosiahnutie, ale vždy sa niekde zaseknú a nakoniec...

Ján ZbojekIkar (2010)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
10,90€

📚Prečítaná za 6,00€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Mnohí ľudia túžia po úspechu, bohatstve a šťastí. Väčšina sa snaží o ich dosiahnutie, ale vždy sa niekde zaseknú a nakoniec sa vzdajú. Prečo sa to podarí vždy len niekoľkým šťastlivcom? Ako keby bol úspech zahalený nejakým nepreniknuteľným tajomstvom, do ktorého je zasvätená len úzka skupina vyvolených.
Táto kniha vám ukáže, ako dosiahnuť úspech v ktorejkoľvek oblasti. Nepredstaviteľné tajomstvo úspechu je konečne odhalené. Je až neuveriteľné, že sa to môže naučiť každý, tak ako keď sa človek vyučí nejakému remeslu, dokonca bez mimoriadnej námahy a nadmerného prekonávania prekážok. Začnete sa pozerať na tvorbu úspechu novým, prevratným spôsobom - "systémovým nazeraním" . Naučíte sa využívať deväť základných krokov algoritmu úspechu, ktoré zaručujú dosiahnutie akéhokoľvek cieľa. Dostávate do rúk praktický návod na použitie. Pre mnohých z vás sa zrazu otvoria úžasné možnosti a príležitosti, o ktorých sa vám predtým ani nesnívalo. Konečne môžete začať žiť podľa svojich predstáv.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788055123172 Rozmer: 140×178 mm Počet strán: 160 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách