Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Historky z Ivy Hillu (Kolekcia)


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
41,70€
Zľava 12%
36,70€

📚Prečítaná za 27,11€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hostinec v Ivy Hille:

Vitajte v anglickej dedinke Ivy Hill, kde ľudí spájajú pevné priateľstvá, kde láska kvitne a tajomstvá čakajú na svoje odhalenie…

Srdcom dedinky Ivy Hill je zájazdný hostinec The Bell. Po náhlej smrti majiteľa sa jeho vedenia zdráhavo ujíma mladá vdova Jane Bellová, ktorá o podnikaní nevie vôbec nič. Keďže v stávke je živobytie celej dediny a Jane má na krku veľkú pôžičku, musí nájsť spôsob, ako hostinec zachrániť.
Hoci má so svokrou Thorou, bývalou hostinskou, napätý vzťah, obracia sa s prosbou o pomoc práve na ňu. Thore, ktorá hľadá nový zmysel života, sa do cesty pripletú dvaja muž z jej minulosti. Ona sa už dávnejšie zaprisahala, že sa znova nevydá; podarí sa jednému z nich presvedčiť ju, aby láske ešte dala šancu?
Tlak z banky narastá a Jane sa pokúša odhaliť pohnútky niekoľkých mužov, vrátane záhadného cudzinca, ktorí o podnik prejavujú zvláštny záujem. Podarí sa Jane a jej priateľom prinavrátiť život hostincu i jej prázdnemu srdcu?

Panie z Ivy Cottage:

Vráťme sa spolu do anglickej dedinky Ivy Hill, kde sa priateľstvá prehlbujú, láska kvitne a tajomstvá pokračujú...

Rachel Ashfordová, dcéra skrachovaného džentlmena, žije ako hosť v Ivy Cottage. Keďže skromné úspory sa jej rýchlo míňajú, zaumieni si, že si na živobytie bude zarábať sama... nejako. Po otcovi zdedila množstvo kníh, a tak ju jej priateľka Jane Bellová a ďalšie ženy z dediny povzbudzujú, aby si otvorila knižnicu. Počas triedenia kníh, ktoré jej darovali obyvatelia Ivy Hillu, naráža na skryté tajomstvá. Muž, ktorý jej kedysi zlomil srdce, jej pomáha hľadať stopy, ale obaja napokon objavia viac, než chceli.
Rachelina hostiteľka Mercy Groveová sa vzdala nádeje na manželský život a naplnenie hľadá v riadení dievčenskej školy. Keď o Ivy Cottage začne prejavovať záujem viacero mužov, usúdi, že za to môže prítomnosť príťažlivej slečny Ashfordovej. Čo – alebo kto – skutočne upútal pozornosť každého z nich? Pravda možno všetkých prekvapí.

Nevesta z Ivy Greenu:

Poďte opäť do Ivy Hillu, dedinky, kde majú ľudia pevné vzťahy, kde víťazí láska a tajomstvá budú čoskoro odhalené.

Vo vzduchu je jar a zmena. Mercy Groveová sa musela vzdať svojej dievčenskej školy a je presvedčená, že už navždy zostane starou dievkou, keďže muž, ktorého miluje, je nedosiahnuteľný. Premýšľa o tom, že opustí Ivy Hill a stane sa guvernantkou – toto rozhodnutie bude mať dôsledky, o akých sa jej ani nesnívalo. Jej priateľka Jane Bellová zatiaľ čelí inému rozhodnutiu. Má sa vydať za Gabriela Lockea a vzdať sa hostinca? Má ďalšieho muža odsúdiť na bezdetné manželstvo? Keď sa v dedine objaví tajomná krajčírka, Mercy, Jane a ostatné dámy sa s ňou pokúsia spriateliť, ale čoskoro im začne byť jasné, že nie je tým, za koho sa vydáva. Ženy z Ivy Hillu sa tešia na jednu svadbu, ale čakajú ich mnohé prekvapenia a niektoré sny sa ešte môžu stať skutočnosťou.

Originálny názov: The Innkeeper of Ivy Hill + Ladies of Ivy Cottage + The Bride of Ivy Green Rozmer: 130×205 mm Počet strán: 424+424+408 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický, romantický

Zaradené v kategóriách