✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup
Kniha prvýkrát vyšla na jeseň v roku 2005 v Kanade vo francúzskom jazyku. Dodnes bola preložená do 12 jazykov, v niektorých vyšla už v treťom vydaní. Autori - Richard Béliveau a Denis Gingras - sú poprední vedeckí pracovníci v oblasti onkológie na Quebeckej Univerzite v Montreali, výskumne sa zaoberajú vplyvom potravín a stravovania na vznik a vývoj nádorov. Výsledky dlhoročného výskumu sa touto knihou snažili priblížiť všetkým, ktorí si uvedomujú riziko a závažnosť rakoviny - zdravým, chorým a vyliečeným. Jazyk knihy je zrozumiteľný i neodborníkom, text je funkčne doplnený tabuľkami, grafmi a obrázkami. Čitateľ získa exaktne overené poznatky o chorobe a možnostiach jej liečby čo ho určite bude motivovať k zmene stravovacích návykov. Po prečítaní knihy bude vedieť ako, ale najmä prečo tak má urobiť.
Slovenský preklad: MUDr. Janka Zálešáková, Prof. RNDr. Jozef Čársky, CSc.
Korektúra prekladu: PhDr. Toska Mistríková
Korektúra slovenského jazyka: Prom. ped. Erika Mistríková
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2008ISBN:
8096991112Rozmer:
211×211 mmPočet strán:
218Väzba:
brožovanáJazyk: slovenčina