Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Léčba pěti bolestí duše

Vynikajúca a obľúbená kanadská autorka podrobne rozoberá päť základných citových zranení, ktoré hlboko ovplyvňujú náš život....

Lise BourbeauEugenika (2017)

🍌 Odosielame o 5 dní.
9,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vynikajúca a obľúbená kanadská autorka podrobne rozoberá päť základných citových zranení, ktoré hlboko ovplyvňujú náš život. Sú to odmietnutie, opustenie, poníženie, zrada a nespravodlivosť. Dozvieme sa, ako sa prejavujú a podľa čoho spoznáme, aká bolesť sa prebudila.
Pochopíme, že najväčšou prekážkou pre naše uzdravenie je ego. Hlas ega treba rozoznať a ego zmenšiť; tak sa zmenší i naša bolesť. Ego sa snaží našu bolesť popierať. Je presvedčené, že budeme menej trpieť, ak si zachováme presvedčenie, že sme v poriadku. To by možno aj bola pravda – ak by sme však boli naozaj šťastní, vyrovnaní, zdravo sebavedomí, otvorení a plní pozitívnych očakávaní. Lenže ak sme hlboko vo vnútri neistí, smutní či zatrpknutí a reagujeme vzťahovačne či neprimerane defenzívne, môžeme si byť istí, že trpíme nepriznanou bolesťou duše.
Samozrejme uvedené zranenia duše nielen rozoznáme a pochopíme, ale tiež sa ich naučíme úspešne uzdraviť.

Táto kniha volne nadväzuje na knihu Uzdrav svá vnitřní zranění, s ktorou sa navzájom dopĺňajú, avšak je možné čítať ju aj samostatne, bez poznania iných diel Lise Bourbeau.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788081004896 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 216 Väzba: brožovaná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách