✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup
Malú školu pečenia sme rozdelili na dve časti. Prvá je venovaná slaným pokrmom: rôznym druhom mäsa, zapekanej zelenine a cestovinám. V druhom dieli nájdete podrobné postupy prípravy a pečenia základných druhov ciest a múčnikov. Okrem cenných rád kuchárskych majstrov a podrobného návodu na pečenie jednotlivých jedál sme do knižky zaradili aj stručný prehľad pomôcok a nástrojov, ktoré potrebujete na prípravu pečených pokrmov. Samozrejme, dôležitú časť knižky tvoria opäť výborné a odskúšané recepty čitateľov časopisu Moderná žena. Za celý rok nám ich prišlo do redakcie neúrekom a v každej kapitole vám ponúkame tie najlepšie z nich. Nuž vyskúšajte!
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2007ISBN:
8096960644Rozmer:
150×210 mmPočet strán:
130Väzba:
brožovanáJazyk: slovenčina