Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Podvojné účtovníctvo podnikateľov

Praktická príručka doplnená a aktualizovaná k 1. 1. 2007


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
22,57€

📚Prečítaná za 12,41€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Praktická príručka pre účtovníkov, ktorá od roku 1992 vychádza už v siedmom aktualizovanom a doplnenom vydaní, sa dočkala prívlastkov ako napr. "účtovnícka kuchárka," či "biblia účtovníka."

Základom úspechu príručky Podvojné účtovníctvo podnikateľov sú bohaté praktické skúsenosti autorky, ktoré nazbierala za svojho viac ako štyridsaťročného aktívneho pôsobenia v účtovníctve. Za túto dobu Ing. Anna Cenigová vystriedala posty od ekonómky-účtovníčky malého družstva na východe Slovenska, až po vedúcu oddelenia metodiky účtovníctva ministerstva. Táto skúsenosť jej umožňuje nielen vidieť problémy, s ktorými sa účtovník stretáva, ale hlavne poradiť pri ich riešení. A to jazykom, ktorý sa tiež podpísal pod popularitu tejto príručky - zrozumiteľne.

Ďaľšou významnou črtou príručky je komplexnosť - vysvetľuje postupy účtovania na jednotlivých účtoch účtovej osnovy spolu so súvzťažnosťami a kde treba, uvádza príklady účtovania . Zahŕňa aj zákon o účtovníctve, ktorý je základnou právnou normou pre účtovníctvo.

Napriek svojmu rozsahu táto príručka chce zostať príručkou, t. j. stále "byť pri ruke" . Je vytlačená na kvalitnom tenkom papieri, nájdete v nej len najnevyhnutnejšie prázdne miesta a väčšie písmo sa použilo len tam, kde by inak utrpela prehľadnosť textu. Výsledok: vyše 500-stranová publikácia vreckového formátu.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2007 ISBN: 8096969609 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 622 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách