Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Metabolic Balance®: (Ne)diéta

S Metabolic Balance® k zdraviu a vytúženej hmotnosti! Túto jedinečnú metódu znižovania hmotnosti praktizujú lekári a...

Wolf FunfackIkar (2017)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
11,90€

📚Prečítaná za 7,74€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

S Metabolic Balance® k zdraviu a vytúženej hmotnosti!

Túto jedinečnú metódu znižovania hmotnosti praktizujú lekári a školení pracovníci podľa individuálnych potrieb každého účastníka. Zmena výživy povzbudzuje metabolizmus a podporuje zdravie a pohodu. Metabolic Balance® dodáva organizmu všetky živiny bez práškov a liekov. Pri dodržiavaní pravidiel príjmu potravy sa dospeje k prirodzenej produkcii inzulínu, ktorá posilňuje hospodárenie s hormónmi a zachováva rovnováhu metabolizmu. Veľmi rýchlo sa dostaví pocit šťastia, lebo bez hladovania človek natrvalo dospeje k vytúženej hmotnosti.
Nezávislá vedecká štúdia dokázala, že metóda Metabolic Balance® smeruje efektívne a dlhodobo k znižovaniu telesnej hmotnosti a k zlepšeniu krvných hodnôt i celkovej kvality života človeka.
Okrem fundovaného úvodu do koncepcie výživy Metabolic Balance® nájdete v tejto knihe viac než 50 receptov na chutné a pestré jedlá.
Z nemeckého originálu Metabolic Balance® – Die Diät (Südwest Verlag, München 2014) preložila Katarina Bobríková.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Metabolic Balance® – Die Diät Rok vydania: 2017 ISBN: 9788055155043 Rozmer: 170×235 mm Počet strán: 168 Väzba: brožovaná Štýl: retro, zdravéJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách