Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kulinársky trojlístok: Zdravé, lacné, rýchle

114 fit receptov, ktoré zvládne každý


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,90€
Zľava 21%
15,72€

📚Prečítaná za 12,94€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

Potraviny sú stále drahšie a tebe už v kuchyni dochádza kreativita? Dopraj si za ušetrené peniaze zaslúžený oddych – tvoje starosti s varením vyrieši týchto 114 lacných a rýchlych receptov, vďaka ktorým budeš nielen žiť zdravšie, ale aj šetrnejšie.

15 odborníkov spojilo sily aby ti ukázali, že plánovaním a premysleným nakupovaním dokážeš mať navrch aj v časoch krízy. Vydaj sa s nimi na dobrodružnú cestu, na ktorej objavíš nové spôsoby, ako z pár ingrediencií pripraviť chutné, zdravé a lacné jedlo pre seba i celú rodinu – a to do 30 minút! Naučíš sa tiež ako lepšie usporiadať svoju kuchyňu, či ako prestať raz a navždy plytvať zdrojmi – od tvojho drahocenného času, cez tvoje ťažko zarobené peniaze, až po samotné jedlo a potraviny.

Ale teraz k veci. Si na tom rovnako, ako my kedysi?


Máš pocit, že zdravé stravovanie nie je pre teba, pretože varenie vnímaš skôr ako stratu času, a radšej by si ten čas venovala sebe?

Chceš začať zdravšie jesť, no dochádza ti kreativita, ako variť jednoducho, lacno, s použitím bežne dostupných surovín, a hlavne rýchlo?

Tvoje účty za potraviny sa zvyšujú, a tak žiješ v presvedčení, že zdravé stravovanie stojí veľa peňazí a nemôžeš si ho dovoliť?

Aj keď sa snažíš, netušíš, ako sa zbaviť zlozvykov a nahradiť ich novými návykmi, ktoré ti pomôžu stravovať sa lepšie, plytvať menej, a šetriť tvoj čas a peniaze?

Chápeme ťa! Vieme, aké to je, byť na tvojom mieste


Ba čo viac, dokonale to poznáme! Vieme, aké to je strácať čas hľadaním inšpirácie na internete, počítať každé euro a nechcieť tráviť pol dňa v kuchyni. Veľmi dobre vieme, aké to je mať túžbu stravovať sa zdravšie, no stále lacno, a pritom vôbec nevedieť, kde začať, ako si na to nájsť čas, a či to je vôbec možné.
A práve preto sme vytvorili túto knihu, s ktorou zažiješ úplne nové dobrodružstvo, a naučíš sa premýšľať nad varením v iných súvislostiach tak, aby si z pár ingrediencií dokázala v priebehu 30 minút pripraviť chutné, zdravé a lacné jedlo pre seba i celú rodinu.

Čím je kniha jedinečná?


114 fit receptov – lacných, zdravých a rýchlych, zo surovín dostupných takmer všade (porcie majú väčšinou hodnotu do 2€).
15 skvelých autorov – milujúcich jedlo a varenie, vrátane odborníkov na výživu a food blogerov, ktorí sa podelili o svoje skúsenosti a vložili do knihy kus seba.
30 minút – doba, ktorá ti úplne stačí na prípravu našich receptov (bez tepelnej úpravy), vďaka čomu si osvojíš techniky rýchleho varenia.
Vzorové jedálničky – nielen na chudnutie a udržanie hmotnosti, ktoré sú spracované z receptov v knihe.
Komplexný návod – ako si usporiadať kuchyňu, aby ti varenie šlo od ruky.
Viac času – na seba a svoje hobby. Naučíš sa, ako variť raz a najesť sa viackrát.

Aby sme boli konkrétnejší, čo presne v knihe nájdeš?


1. Ide to zdravo, chutne, lacno a navyše aj rýchlo
Zdravé stravovanie ≠ iba počítanie kalórií. Zistíš, na čom naozaj záleží, aké sú piliere zdravého jedálnička, aj ako si pripraviť zdravý tanier s obsahom všetkých makro a mikroživín.

2. Kto chce šetriť, musí vedieť plánovať a nakupovať
Alfa a omega lacného varenia je vedieť plánovať a šetriť. Zdravé, chutné, lacné a rýchle varenie totiž začína ešte predtým, než vôbec vyrazíš na nákup.

3. Kuchyňa pripravená na kulinárske majstrovstvo
Odrádza ťa od varenia čas strávený prípravou a upratovaním kuchyne? Správnym usporiadaním kuchyne môžeš tento čas výrazne okresať – a my ti povieme, ako na to!

4. Techniky rýchlej prípravy jedla
Objavíš 21 skvelých tipov na to, ako navariť pre seba i celú rodinu len do 30 minút! Navyše, okrem šetrenia času odľahčíš aj rodinný rozpočet a prestaneš plytvať jedlom.

5. Varte raz, jedzte viackrát
Objavíš šikovné spôsoby, ako zefektívniť svoj čas, peniaze i suroviny na vytvorenie viacerých delikátnych jedál, aby si nemusela variť každý deň a mala tak viac času pre seba.

Ku knihe dostaneš aj 2 skvelé e-bonusy, a to úplne ZADARMO (Varíme bez odpadu: Ako neplytvať potravinami, ani peniazmi a Manuál: Šikovné alternatívy najpoužívanejších surovín v kuchyni). Postup, ako ich získaš nájdeš v knihe (strana pred Poďakovaním).

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 ISBN: 9788097463106 Rozmer: 167×237 mm Počet strán: 224 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách