Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Podnikové financie


🍎 Vypredané
21,58€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Piate, prepracované a doplnené vydanie vysokoškolskej učebnice je výsledkom kolektívneho úsilia vedecky, publikačne i pedagogicky skúsených autorov pod vedením renomovaného odborníka prof. Ing. Karola Vlachynského, PhD., pôsobiaceho v oblasti podnikových financií, finančného manažmentu a finančného inžinierstva takmer päť desaťročí.
Zásluhou erudovanosti autorov dostáva čitateľ do rúk originálne dielo, ničím nezaostávajúce za obdobne zameranými publikáciami vychádzajúcimi v krajinách s rozvinutou trhovou ekonomikou. Prezentuje sa v ňom teória podnikových financií, zovšeobecňujúca mnohé domáce i zahraničné poznatky a praktické skúsenosti, pričom bokom nezostáva ani formulovanie predpokladaných smerov ich vývoja. Autori zároveň reagujú na aktuálny spoločensko-politický vývoj po vstupe Slovenskej republiky do Európskej únie, na širšie uplatňovanie medzinárodných účtovných štandardov i na reformné hospodárske prmeny, ktoré sa bytostne týkajú aj podnikových financií.
Súčasťou publikácie je CD s príkladmi a výpočtami ku konkrétnym tematickým okruhom. Na učebnicu bezprostredne nadväzuje zbierka príkladov...

Recenzie a kritiky

Príloha: +CD Rok vydania: 2006 ISBN: 8080780293 Rozmer: 175×246 mm Počet strán: 482 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách