Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Čarodejka Illa


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
25,00€
Zľava 27%
18,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Príbeh o odvahe a vnútornej sile.

Vydajte sa s nami do rozprávkového sveta plného zázračných bytostí a zoznámte sa s Čarodejkou Illou, ktorá jediná dokáže splniť tie najväčšie sny!
Len tí najodvážnejší dokážu zvládnuť cestu k magickej čarodejke. Bude Katka patriť k tým, ktorým sa čarodejka zjaví? Dokáže zdolať vodného šarkana, zlobra či zlomyseľného škriatka, ktorý jej v tom budú chcieť zabrániť? Preukáže dostatok odvahy, sily i vôle, aby prekonala prekážky, ktoré ju čakajú?
Nechajte sa prekvapiť, či Katka objaví v sebe obrovskú vnútornú silu a či čarodejka splní jej prianie, ktoré môže byť nakoniec niečím úplne iným!
Prečítajte si príbeh plný nástrah a nečakaných dobrodružstiev, postavte sa zoči-voči nebezpečným tvorom, vydajte sa do magických svetov, odolajte vábeniu čarovných záhrad a dostaňte sa s nami až na Oranžovú horu, ktorej vládne mocná čarodejka...
Duchovná rozprávka nielen pre deti je popretkávaná múdrosťou prameniacou z vnútra. Prevedie Vás rôznymi svetmi a naučí Vás, že ak chceme niečo dosiahnuť, musíme pre to aj niečo urobiť.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 10+ ISBN: 9788097439248 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 153 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: psychologický, dobrodružný, napínavý, duchovný, cestopisný, filozofický

Zaradené v kategóriách