Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Najkrajšie vianočné rozprávky


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 20%
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Čarovné vianočné príbehy o zvieratkách z lesa

Všade padá sneh, vládne ticho, vo vzduchu cítiť vôňu koláčikov... blížia sa Vianoce! Vedia to už všetci, aj zvieratká z lesa. Nemôžu sa dočkať toho radostného obdobia, kedy sa navôkol rozhostí pokoj a v srdciach zavládne láska. Iba mrzutý jazvec sa na Vianoce neteší. Netúži po darčekoch, ani po spoločnosti ďalších zvieratiek, chce sa schovať pod perinu a uložiť na zimný spánok. Nech sa však snaží ako chce, ustavične ho niekto vyruší... Obmäkčí ho nakoniec ježko, ktorý by potreboval jeho pomoc?
Vo vianočný zázrak zas dúfa macko Medík s myškou Tinkou a zajačicou Lily – preto sa odhodlane vyberú na cestu k žiarivému striebristému mesiacu. Keď sa však začne stmievať, zdvihne sa silný vietor a udrie tuhý mráz, cieľ ich cesty sa zdá byť v nedohľadne... A zvieratiek sa zmocní strach. Podarí sa im nájsť cestu domov?

Tri utešené vianočné príbehy pre väčších i menších čitateľov s ilustráciami Tima Warnesa a Jane Chapmanovej navodia tú pravú vianočnú atmosféru v každej rodine.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Christmas Anthology Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 4+ ISBN: 9788055188461 Rozmer: 250×270 mm Počet strán: 96 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách