Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dúbravienka, dievčatko z lístia


🍎 Pripravujeme, vychádza 31. 8. 2024
10,90€
Zľava 10%
9,81€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nádherne ilustrovaný príbeh o sile rodinného puta a prekonávaní samého seba

Uprostred malebného lesa rastie starý mocný dub. V lete sa mu lístie trepoce a ševelí. Keď sa lepšie prizrieš, možno v košatej korune zbadáš malilinké dievčatko, ktoré sa volá Dúbravienka. Dúbravienka si tam šťastne nažíva. Doobeda sa hrá s kamarátkou Vevericou, poobede zas pripraví piknik pre vrtké chrobáčiky. Jedného dňa sa však zmení počasie, lesom sa preháňa studený víchor a život na strome sa začína spomaľovať. Ocko Dúbravienke oznámi, že je čas presťahovať sa na zimu do žaluďového domčeka. No Dúbravienka odmieta svoj konár opustiť. Ani prísľub jari ju neutíši... Na konári ostane sama a až postupom času si uvedomí, že túži po rodičoch, ktorí sú jej domovom. Vrhá sa preto do neznámeho dobrodružstva – veď s rodičmi a priateľmi nablízku sa každá zmena zvláda ľahšie.

Po knižkách Ela a jej zázračné svetlo a Vodná víla Lily prichádza ďalšie prekrásne dobrodružstvo od oceňovanej britskej ilustrátorky Lucy Fleming.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Oak – The Littlest Leaf Girl Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 3+ ISBN: 9788055194059 Rozmer: neuvedený Počet strán: 32 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách