Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Malá princezná

Ilustrované vydanie


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,90€
Zľava 26%
13,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nádherné nové vydanie nesmrteľného klasického príbehu o sile odhodlania a fantázie.

Malá Sara je výnimočne inteligentná a privilegovaná študentka Výberového lýcea pre mladé dámy pani Minchinovej, ktorá si majetok Sárinho otca cení oveľa viac než vedomosti a milú povahu svojej zverenkyne, a potajme na dievča žiarli. Obe, hoci každú z iného dôvodu, zdrví nečakaná správa o jeho smrti. Sara, ktorú majetok a otcovo rozmaznávanie nikdy nepoznačili a zostávala vždy skromná, sa zrazu ocitne v novej situácií – žije vykázaná v podkroví a pracuje ako slúžka. Ani bieda, útlak, hlad či zlé zaobchádzanie ju však nezlomia a vďaka fantázii a priateľstvu odolá aj tým najťažším skúškam v živote dieťaťa.

Pôvabný a dojímavý príbeh malej Sary vychádza v revidovanom slovenskom preklade Oľgy Kralovičovej. Hlavná hrdinka je plná odhodlania nevzdávať sa za žiadnych okolností, k čomu jej dopomáha jej bohatá fantázia. Práve vďaka nej prekonáva aj najťažšie momenty vo svojom živote.

Toto nádherne ilustrované vydanie vychádza v takejto podobe v slovenčine po prvý raz a je obohatené o ilustrácie maliara Grahama Rusta, ktorý príbehu vdýchol jedinečnú dobovú atmosféru viktoriánskeho Anglicka.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: A Little Princess Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 9+ ISBN: 9788055191027 Rozmer: 212×266 mm Počet strán: 192 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách