Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Zbierka stanovísk Najvyššieho súdu a rozhodnutí súdov Slovenskej republiky


🍎 Vypredané
167,04€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zbierka stanovísk Najvyššieho súdu a rozhodnutí súdov Slovenskej republiky pozostáva z oficiálnych stanovísk a rozhodnutí, ktoré boli vydané Najvyšším súdom a súdmi Slovenskej republiky. Publikované texty sú získané na základe zmluvy s Najvyšším súdom Slovenskej republiky.

Získate dokonalý prehľad a okamžitý prístup k stanoviskám Najvyššieho súdu a rozhodnutiam súdov Slovenskej republiky. Pozostáva z oficiálnych stanovísk a rozhodnutí, ktoré boli vydané Najvyšším súdom a súdmi SR. Publikované texty sú získané na základe zmluvy s Najvyšším súdom SR. Navyše k ročnému predplatnému Zbierky - ročník 2014 získate aj prístup do prehľadnej online formy - Zbierky stanovísk Najvyššieho súdu a rozhodnutí súdov Slovenskej republiky. V rámci ročného predplatného získate všetky stanovíská Najvyššieho súdu a rozhodnutí súdov Slovenskej republiky.

Autorský kolektív tvoria renomovaní odborníci, špecialisti vo svojich oboroch, spolupracujeme s nimi už veľa rokov, snažíme sa spoločne reagovať na aktuálne témy a neustále pracujeme na príprave nových tém.

V rámci predplatného Zbierky stanovísk Najvyššieho súdu a rozhodnutí súdov Slovenskej republiky – Ročník 2014 získate v tlačenej forme:
  • Stanoviská a rozhodnutia - vo veciach trestných
  • Stanoviská a rozhodnutia - vo veciach správnych
  • Stanoviská a rozhodnutia - vo veciach občianskoprávnych

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 1339438 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách