Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dcéra bohyne mesiaca (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Sue Lynn TanMotýľ (2022) • Séria Nebeské kráľovstvo • 1. diel

🌴 Okamžite na stiahnutie
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Čarovný fantasy román inšpirovaný legendou o čínskej bohyni mesiaca Čchange, v ktorom sa hlavná hrdinka v snahe zachrániť svoju matku postaví zoči-voči najmocnejšiemu nesmrteľnému cisárovi v kráľovstve a vydá sa na nebezpečnú cestu.

Singjin vyrastala na mesiaci a je zvyknutá na osamelý život. Netuší, že ju tam ukrývajú pred mocným nebeským cisárom, ktorý odsúdil jej mamu na život vo vyhnanstve za to, že ukradla elixír nesmrteľnosti. Keď sa však u Singjin prejavia magické schopnosti, pritiahne pozornosť nebeskej armády. Musí opustiť nielen svoj domov, ale aj mamu, aby ju armáda nenašla.

Sama prichádza do Nebeského kráľovstva, krajiny zázrakov a tajomstiev. Zatají svoju pravú identitu a využije príležitosť učiť sa po boku korunného princa, pri ktorom sa zdokonaľuje v lukostreľbe a mágii. Veci sa začnú komplikovať, keď medzi ňou a princom vzplanie vzájomná vášeň. Singjin totiž vie, že sa čoskoro bude musieť postaviť zoči-voči jeho otcovi, nebeskému cisárovi, aby vybojovala slobodu pre svoju mamu.

Dcéra bohyne mesiaca predstavuje okúzľujúcu dvojdielnu romantickú sériu, v ktorej sa snúbi staroveká čínska mytológia s podmanivým svetom nesmrteľnosti a mágie, so stratou a s obetou – kde láska súperí so cťou, sny prinášajú sklamanie a nádej víťazí.

Originálny názov: Daugther of the Moon Goddess Rok vydania: 2022 Počet strán: 472 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách