Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Postpandemická pedagogika


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
20,00€
Zľava 27%
14,70€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Táto kniha Vám úplne zmení pohľad na svet, v ktorom žijeme a na výchovu a vzdelávanie dnešných detí a mládeže. Aké sú špecifiká generácie Z a čo vieme o generácii Alfa? Ktoré schopnosti a zručnosti budú potrebovať na trh práce budúcnosti? Ako formujú mladí súčasnú firemnú kultúru na pracoviskách?

Autorka vychádza zo svojich skúseností mentorky teenagerov vo vzdelávacom programe Životológia® a prináša hotové návody, odporúčania a aktivity, ktoré vám pomôžu pochopiť a pripraviť generáciu Z na ich úspešnú budúcnosť. Zároveň načrtáva špecifikáciu generácie Alfa a zmeny, ktoré táto generácia detí prináša a ako sa časom odrazia v celej spoločnosti.
Zaoberá sa digitálnou dobou, v ktorej žijeme, jej vplyve na nás a naše životy. K tejto téme podáva jasné a jednoduché návody, ako dnes prežiť a udržať si zdravé hranice pri používaní technológií.

Kniha je určená rodičom, učiteľom, školským psychológom, výchovným a kariérnym poradcom, sociálnym pracovníkom, pracovníkom s mládežou, študentom pedagogických škôl a budúcim psychológom

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788097408107 Rozmer: 150×220 mm Počet strán: 169 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách