Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ešte si to premysli

Prečo je dobré prehodnocovať vlastné názory

Adam GrantIkar (2022)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,90€
Zľava 26%
13,20€

📚Prečítaná za 14,32€ (Zľava 20%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kedy ste naposledy prehodnotili názor?

Ešte si to premysli je kniha o dôležitosti pochybovania a o tom, ako ľahšie spracovať nové fakty a nazerať na vlastné omyly pozitívnou optikou. Výskumy ukazujú, že tí najlepší vedia prehodnotiť svoje stanoviská a sú schopní meniť názory. Okrem toho sa dokázalo, že lídri, ktorí pripúšťajú, že niečo nevedia a neboja sa kritiky, sú na čele výkonnejších a tvorivejších tímov.

Dnes už máme dôkazy, že umeniu prehodnocovať sa dá naučiť. Adam Grant vysvetľuje, ktoré vlastnosti na to potrebujeme. V prvej časti rozoberá, prečo je pre človeka ťažké opätovne sa zamyslieť nad problémom a ako si túto zručnosť osvojiť. Upozorňuje pritom, že samotné „odhodlanie“ môže byť občas na škodu. V druhej časti nám ukazuje, ako môžeme k prehodnocovaniu viesť druhých. Tretia a posledná časť je venovaná dôvodom, prečo sa v školách, vo firmách či vládnych inštitúciách prehodnocovaniu nedarí. Schopnosť znova sa zamyslieť môže byť napokon tajnou zručnosťou, ktorá vám v čoraz rýchlejšie sa meniacom svete zabezpečí kľúčový náskok.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Think Again Rok vydania: 2022 ISBN: 9788055184012 Rozmer: 145×227 mm Počet strán: 344 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách