Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

7 návykov skutočne efektívnych ľudí

Jedna z najdôležitejších kníh storočia - aktualizované a doplnené vydanie


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,99€
Zľava 30%
12,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Svetový bestseller 7 návykov skutočne efektívnych ľudí Stephena R. Coveyho pomohol miliónom ľudí na celom svete osvojiť si zásady, vďaka ktorým dokázali zmeniť svoj súkromný i pracovný život k lepšiemu.

Uznávaný odborník na vedenie ľudí a poradca mnohých svetových spoločností v knihe definuje sedem hlavných princípov, ktoré sú základom pre vytvorenie cieľavedomej, vnútorne vyrovnanej osobnosti a kľúčom pre dosiahnutie úspešného, harmonického života. Autor na konkrétnych príkladoch demonštruje, ako dodržiavanie jeho siedmich zásad úspechu prinieslo ľuďom úžasné výsledky v rozvoji ich vlastnej osobnosti a aj vo vzťahoch k iným.
Tento svetový bestseller sa stal postupom času klasikou a neodmysliteľnou súčasťou vzdelania všetkých skutočne efektívnych ľudí, ktorí sa ním inšpirujú nielen v biznise, ale aj v súkromí. Dodnes sa z neho predalo viac ako 50 miliónov výtlačkov, preložili ho do 40 jazykov a patrí medzi sto najdôležitejších kníh 20. storočia. Po smrti autora text aktualizoval a doplnil jeho syn Sean Covey, ktorý otcove prevratné myšlienky a hlboký odkaz naďalej rozvíja.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The 7 Habits of Highly Effective People Rok vydania: 2022 ISBN: 9788081094316 Rozmer: 155×225 mm Počet strán: 416 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách