Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zbierka úloh, príkladov a testov z ekonómie na prijímacie skúšky na vysoké školy

Publikácia Zbierka úloh, príkladov a testov z ekonómie je publikáciou, ktorá má napomôcť študentom v systematickej príprave...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
6,50€
Zľava 25%
4,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Publikácia Zbierka úloh, príkladov a testov z ekonómie je publikáciou, ktorá má napomôcť študentom v systematickej príprave na prijímacie skúšky na vysoké školy ekonomického zamerania. Publikácia je taktiež vhodná pre už súčasných študentov vysokých škôl. Jednotlivé kapitoly sú delené podľa tematických okruhov. Každá téma je obohatená o testové otázky, príklady, úlohy na riešenie ekonomických súvislostí a kľúčové pojmy, ktoré uľahčujú prácu s publikáciou. Správnosť riešení jednotlivých úloh je možné overiť si v časti správne odpovede, ktorá je súčasťou každej kapitoly.
Cieľom testov je overenie zvládnutia základných ekonomických kategórií a súvislostí. Úlohy a testy sú rôzneho typu (od najjednoduchších doplňovacích úloh až po úlohy, v ktorých sa overujú kombinačné a aplikačné schopnosti študenta a príklady napomáhajúce získať zručností v kvantifikácii ekonomických procesov). Knižka je svojou formou a obsahom ojedinelou vo svojej oblasti a pri príprave študentov na prijímacie pohovory je veľmi dobrým pomocníkom.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788096928934 Rozmer: 145×210 mm Počet strán: 152 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách