Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba.
Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých a zrozumiteľných receptov, vďaka ktorým zistíte, aká neuveriteľne ľahká je vlastnoručná príprava chleba. Obsahuje podrobné návody na chlieb s droždím, kváskom, so sódou bikarbónou, ako aj recepty na drobné pečivo či sladké dobroty.
Vyskúšajte viaczrnný chlieb so semienkami, syrovo-bylinkový kváskový chlieb, focacciu, pita chlieb, bezlepkový kukuričný chlieb, croissanty či osie hniezda!
Rok vydania:
2014Rozmer:
215×253 mmPočet strán:
176Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Slovart
Obchodný názov: Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o.Adresa: Bojnická 10 831 04 Bratislava Slovenská republikaE-mail: slovart@slovart.sk