Grilovanie – či už doma, v kuchyni alebo vonku v prírode, je vždy výnimočným kulinárskym, a v neposlednom rade, aj príjemným spoločenským zážitkom. Navyše, vďaka širokému sortimentu prístrojov môžete svoju grilpárty usporiadať kdekoľvek. Paleta špecialít, vhodných na grilovanie, je takmer neobmedzená. Okrem mäsa a rýb môžete pripravovať rafinované ovocné či zeleninové variácie, alebo pochúťky z diviny a lastúrnikov. Zážitok z jedinečných chutí umocňujú aj rôzne marinády, bylinky a koreniny. Ak sa k tomu pridajú lahodné prílohy a omáčky, z grilovania sa stáva gurmánska oslava. Takto pripravené jedlá poskytujú nielen nevšedný pôžitok, ale sú aj zdravé. V knihe nájdete nevyhnutné informácie o správnom grilovaní, množstvo receptov, ba aj tipy na usporiadanie štýlových pohostení. Dobrú chuť!
Rok vydania:
2007Rozmer:
210×270 mmPočet strán:
160Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Ikar
Obchodný názov: IKAR, a.s.Adresa: Miletičova 23 821 09 Bratislava Slovenská republikaE-mail: ikar@ikar.sk