Všetko od začiatkov histórie sladkého pokušenia až po súčasnosť, vrátane rôznych zaujímavostí a receptov pre potešenie. Zobraziť viac
Ďalšia kuchárska knižka z edície Receptár na každý deň, ktorá ponúka recepty na rýchle a chutné jedla. Receptár je stálym... Zobraziť viac
Dárková publikace - Edice: Kuchařky - Vyšehrad - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 124 str. - ISBN: 978-80-7021- Zobraziť viac
Jak správně připravit bifteky, jak můžeme udělat řízek pokaždé jinak, recepty na plátky masa v různých obalech s různými... Zobraziť viac
In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ... Zobraziť viac
Kolekcia dvoch titulov: Výživa ako zbraň proti rakovine a Varíme z potravín, ktoré zdolávajú rakovinu... Zobraziť viac
Fruit is pretty much the perfect food: bountiful, delicious and colourful, it also helps us to fight infection, stresses and strains. But why are we still a nation that thinks it's a bit racy to slice a banana onto our cornflakes in the morning? ... Zobraziť viac
Never mind essays and exams - one of the biggest challenges you'll face at university is fending for yourself in the kitchen. The Hungry Student Cookbook will take you from freshers' week to graduation, all on a seriously tight budget... Zobraziť viac
Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants in town. Critics and food aficionados have been flocking to this understated bacaro where Russell Norman serves up dishes from the back streets of Venice. Zobraziť viac
Herbs are the most liberating and confidence-boosting of ingredients: grow some and you feel like a proper gardener, bring some into the kitchen and you feel like a proper cook. They allow you to experiment and bring individuality to your cooking while... Zobraziť viac
Preserving is a centuries-old way to make the most out of every season, stretching the more bountiful months into the sparser ones—and what’s more, it is fun, rewarding, and easy to learn. Explaining the history, science, and basic processes... Zobraziť viac
Překlad knihy rakouského autora, která velmi pochopitelnou formou pojednává o vinařském marketingu, jeho zákonitostech,... Zobraziť viac
Príroda vybavila človeka všetkým, aby mohol svoje telo od narodenia až do vysokého veku udržať zdravé. K tomuto je potrebné len málo. Najdôležitejšie sú prírodné potraviny. Tajomstvo naplneného života je v správnej výžive... Zobraziť viac
Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu,... Zobraziť viac
Jelikož je pro vinaře usilujícího o nejvyšší kvalitu nežádoucí výskyt vín postižených nedostatky, vín vadných a nemocných jak osobně, tak i finančně silnou zátěží, popisují se v této knize příčiny nedostatků, vad a nemocí vína, jejich podrobná... Zobraziť viac
Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka... Zobraziť viac
Zoznámte sa s tradičnými českými a slovenskými receptami vďaka tejto úžasnej kuchárke! Knižka obsahuje 75 klasických receptov - od polievok, predkrmov a chuťoviek, cez úpravu mäsa, rýb a diviny, až po prípravu sladkých a vegetariánskych jedál... Zobraziť viac
Pečenie domácich múčnikov podľa odskúšaných domácich receptov ani v dnešných moderných časoch nie je len výsadou starých mám. Práve naopak – je čoraz obľúbenejšie aj u mladších žien a dievčat, ba i u mnohých mužov... Zobraziť viac
Každý deň rozmýšľate, čo ponúknete na obed? Varíte stále to isté? Táto kniha vám pomôže naplánovať pestrý jedálny lístok od pondelka do nedele. Skúste niečo nové a inšpirujte sa jednoduchými receptami na rýchle a chutné jedlá... Zobraziť viac
Macrobiotics the healthy, nature-friendly way of life based on a diet of whole grains, vegetables, and beans is now a global phenomenon. In recent years a number of Hollywood stars have taken up the macrobiotic diet because of its many benefits, ... Zobraziť viac