Postarajte sa o svoje rastliny a ony sa postarajú o vás... Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Mnoho publikácií so záhradkárskou tematikou, ktoré dodnes na našom knižnom trhu vyšli, nespĺňa predstavy, aby sme mohli podľa popisu presne krok po kroku robiť jednotlivé sezónne pracovné postupy. Pisatelia týchto kníh nedokázali neraz sledy krokov... Zobraziť viac
Zlepšite si zdravie - váš spánok, náladu, pokožku, zbavte sa maškrtenia a nadváhy – a dokonca spomaľte starnutie s jednoduchými trikmi podloženými vedeckými poznatkami, ktorými si znížite hladinu cukru v krvi, ... Zobraziť viac
Kniha předkládá duchovní (s jednáním související) příčiny různých onemocnění. Oproti 1. vydání má více než dvojnásobek... Zobraziť viac
Tiež ste presvedčení, že závislosť sa vás netýka, lebo ani vy, ani vaši blízki nemáte problém s drogami či alkoholom? V takom prípade je tento medzinárodný bestseller, ktorý získal viacero ocenení, určený možno práve vám... Zobraziť viac
Zápal je reakciou imunitného systému, ktorá nás chráni proti toxínom, infekciám a poraneniam. Chronický zápal, ktorý v tele pretrváva dlhú dobu, avšak spôsobuje závažné poškodenie a poruchy vedúce k chronickým ochoreniam... Zobraziť viac
Divoké bylinky mnohí vnímajú ako burinu. Málokto tuší, že ich zelené listy či pestrofarebné kvety obsahujú celú paletu dôležitých vitamínov a minerálov potrebných pre vaše zdravie a celkové zvýšenie životnej energie... Zobraziť viac
Po bestselleri Medicína výživy, prichádza Medicína výživy 2. Nenechajte sa však pomýliť “dvojkou” v názve! Zobraziť viac
Rýchly život niekedy vyžaduje rýchle riešenia. Rýchle riešenia môžu byť aj rozumné, bezpečné a dobré. Rýchle jedlá tiež. Dr. Igor Bukovský s dvomi šarmantnými kolegyňami vytvorili silnú autorskú zostavu, ktorá pripravila novú knihu z dielne AKV... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
V rokoch 2015 – 2017 dosiahol Peter Sagan zdanlivo nemožné: trikrát po sebe zvíťazil na svetovom šampionáte UCI v cestnej cyklistike, vďaka čomu sa zapísal do histórie ako jeden z najúspešnejších jazdcov všetkých čias... Zobraziť viac
Autorka predkladá teóriu, overenú úspešnou celoživotnou terapeutickou praxou: že takmer všetky naše problémy a pocity nešťastia či nepochopenia majú korene v niektorom z takzvaných základných zranení... Zobraziť viac
Šiesta kniha zo série Medicínske médium. Očisty zamerané na skutočné zdravotné problémy a liečebné postupy pre ľudí trpiacich úzkosťou, depresiami, akné, ekzémom, lymskou boreliózou, .. Zobraziť viac
V Nemecku narodený fitnesový profesionál Mark Lauren pripravoval na nasadenie elitné armádne jednotky špeciálnych operácií USA. Vyvinul mimoriadne účinnú tréningovú koncepciu... Zobraziť viac
Podrobná učebnica košikárstva. Je to prvá kniha o košikárstve na Slovensku, ktorá sa touto témou zaoberá komplexne o čom hovorí i počet číslovaných vyobrazení – 1143!... Zobraziť viac
Jak se dobře najíst a užít si jídlo i s dnou! Jak upravit svůj jídelníček a přitom neztratit radost z dobrého jídla? Dna je nemoc, která postihuje 10 % obyvatelstva a výrazně omezuje jejich stravovací možnosti... Zobraziť viac
Autor vychádza najmä z tradičnej čínskej medicíny. Najprv analyzuje náš organizmus vo všeobecnosti, a potom uvádza prehľadne... Zobraziť viac
Jako trenér a učitel fitnessu, což je moje zaměstnání, usiluju o to, abych pomohl člověku dosáhnout na jeho nejlepší tělesnou kondici. Jako certifikovaný vojenský trenér americké armády jsem pracoval s muži, pro které je fitness nejenom obohacením... Zobraziť viac
Kniha britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac