Mnoho publikácií so záhradkárskou tematikou, ktoré dodnes na našom knižnom trhu vyšli, nespĺňa predstavy, aby sme mohli podľa popisu presne krok po kroku robiť jednotlivé sezónne pracovné postupy. Pisatelia týchto kníh nedokázali neraz sledy krokov... Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Nádherná bohato ilustrovaná kniha zo sveta včiel a včelárov vám ukáže, ako si náš najväčší symbol usilovnosti nažíva vo svojom magickom kráľovstve. Naučíte sa všetko o stavbe... Zobraziť viac
Zápal je reakciou imunitného systému, ktorá nás chráni proti toxínom, infekciám a poraneniam. Chronický zápal, ktorý v tele pretrváva dlhú dobu, avšak spôsobuje závažné poškodenie a poruchy vedúce k chronickým ochoreniam... Zobraziť viac
Divoké bylinky mnohí vnímajú ako burinu. Málokto tuší, že ich zelené listy či pestrofarebné kvety obsahujú celú paletu dôležitých vitamínov a minerálov potrebných pre vaše zdravie a celkové zvýšenie životnej energie... Zobraziť viac
Obsah: Fazuľový guláš Zemiakový paprikáš s párkom Stará trhanka Kaša s jahňacinou Obličky so špikom Mäso na spôsob... Zobraziť viac
Obsah: Teľací perkelt Zapečený perkelt Hovädzý perkelt Vajecný perkelt Srnčí perkelt Teľací paprikáš s... Zobraziť viac
V rokoch 2015 – 2017 dosiahol Peter Sagan zdanlivo nemožné: trikrát po sebe zvíťazil na svetovom šampionáte UCI v cestnej cyklistike, vďaka čomu sa zapísal do histórie ako jeden z najúspešnejších jazdcov všetkých čias... Zobraziť viac
Rýchly život niekedy vyžaduje rýchle riešenia. Rýchle riešenia môžu byť aj rozumné, bezpečné a dobré. Rýchle jedlá tiež. Dr. Igor Bukovský s dvomi šarmantnými kolegyňami vytvorili silnú autorskú zostavu, ktorá pripravila novú knihu z dielne AKV... Zobraziť viac
Podrobná učebnica košikárstva. Je to prvá kniha o košikárstve na Slovensku, ktorá sa touto témou zaoberá komplexne o čom hovorí i počet číslovaných vyobrazení – 1143!... Zobraziť viac
V Nemecku narodený fitnesový profesionál Mark Lauren pripravoval na nasadenie elitné armádne jednotky špeciálnych operácií USA. Vyvinul mimoriadne účinnú tréningovú koncepciu... Zobraziť viac
Nejde o žádný „moderní“ přístup. Naopak, vychází z přírodních procesů a principu permakultury, což je logický a zodpovědný... Zobraziť viac
Jako trenér a učitel fitnessu, což je moje zaměstnání, usiluju o to, abych pomohl člověku dosáhnout na jeho nejlepší tělesnou kondici. Jako certifikovaný vojenský trenér americké armády jsem pracoval s muži, pro které je fitness nejenom obohacením... Zobraziť viac
Labku na srdce, že neuhádnete, koľko je na svete druhov psov. V našom atlase si ich môžete prezrieť od najmenšej čivavy až po najchlpatejšieho komondora a dozvedieť sa najzákladnejšie informácie o ich povahe. Každé plemeno sa vám hravo predstaví a vy... Zobraziť viac
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Výživoví poradcovia doporučujú aspoň 5 porcií čerstvého ovocia a zeleniny denne. Ruku na srdce - dopriavate si to? Nie? Ale aj tak dobre viete, že to vaše telo potrebuje. Smoothie sú super spôsob, ako si zaistiť dávku, ktorú potrebujete... Zobraziť viac
Nazri s nami do včelieho úľa! Budeme pozorovať usilovné včielky zblízka a zistíme, čo všetko sa v úli deje. Každá jedna včielka má totiž svoju dôležitú úlohu: od výchovy nováčikov cez stavbu plástov až po zber nektáru a peľu. Okrem toho sa dozvieme... Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné... Zobraziť viac
Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech. Kniha je vhodná pro všechny, kteří mají problémy s... Zobraziť viac