Táto káva z komunity Shantawene je mikro-lot a bola nazvaná „ODACO“, aby odrážala mocnú kultúru obyvateľov Shantawene, Sidama... Zobraziť viac
Mandala Blend je nami vytvorená zmes káv vyváženej chuti s tónmi orieškov v sladkej mliečnej čokoláde s náznakom ovocných tónov lesného ovocia. Zloženie je obmieňané počas roka za účelom využitia maximálne čerstvých zberov pri zachovaní identického... Zobraziť viac
Blend 80% Arabica a 20% Robusta je vhodný na prípravu espressa ako aj filtrovanej kávy, french press a pod... Zobraziť viac
Etiópia je pravlasťou kávy s dlhou a bohatou tradíciou v jej pestovaní a spracovaní. Krajina leží vo východnej časti Afriky v oblasti zvanej Africký roh. Káva bola vypestovaná drobnými poľnohospodármi v okolí mesta Shakiso, ktorá sa... Zobraziť viac
Fazenda Paraiso je farma ktorú vlastní Jorge Barakat. Farmu si kúpi pred 30 rokmi, kedy sa vyštudovaný stavebný inžinier Jorge presťahoval z mesta Joaho Pinierho na vidiek. Paraiso sa nachádza v regióne Minas Gerais, ktorý patrí medzi najvýznamnejšie... Zobraziť viac
Káva Caramelo z farmy San Rafael sa vyznačuje plným krémovým telom a vysokou sladkosťou. Vďaka absencii acidity to z nej robí kávu na espresso doslova pre každého... Zobraziť viac
Učebnice pro studenty Mendelove zemědelské a lesnické univerzity v Brně. Zobraziť viac
Black espresso je stvorené pre milovníkov klasického espressa. Pôvod kávy v espresse sa môže líšiť počas roka, no chuťový profil ostáva nezmenený. Black espresso reprezentuje mohutné telo, balans medzi sladkou a horkou chuťou s minimálnou... Zobraziť viac
Villamaría je názov spracovateľskej stanice v regióne Caldas v jednom z najväčších producentov kávy na svete, Kolumbie. V závode Villamaría si nechávajú úrodu spracovať drobný farmári z okolia mesta Villarazo, ktoré je miestnym centrom a nachádza sa na... Zobraziť viac
Namiešali sme exkluzívny blend pre milovníkov čokoládového espressa s tónmi kakaa, orechov a sladkého tabaku... Zobraziť viac
Chuťový profil: papaya, slivka, karamel... Zobraziť viac
Pražená zrnková káva. Vynikajúca káva v balení s jednocestným ventilom a opakovane uzatvárateľným zipom a 100% recyklovateľným obalom... Zobraziť viac
Pražená zrnková káva s jednocestným ventilom. Vynikajúca káva výborná na espresso. S jednocestným ventilom a opakovane uzatvárateľným... Zobraziť viac
Spracovateľská stanica Adorsi bola založená už v roku 2001, no od roku 2018 patrí do skupiny Testi. Tá masívne zainvestovala do technológií na stanici, ale aj do ľudských zdrojov. Farmárov pravidelne školí ako správne zbierať čerešne a ako kávu správne... Zobraziť viac
El Jaguar je špeciálna zmes z najlepších káv pochádzajúcich zo Suchitepéquez, ktorý sa nachádza v juhozápadnej Guatemale. Je charakterizovaný ako tropická oblasť s bujnou džungľou plnou prírodných zdrojov, ako je jej flóra a fauna... Zobraziť viac
Chuťový profil: Mliečna čokoláda, med, maliny, hrozno, pomaranč... Zobraziť viac
Hamasho spracovatelská stanica spracováva kávové čerešne z hory Bombe do nadmorskej výšky až 2360 metrov. Vďaka tejto veľmi veľkej nadmorskej výške sú zrná veľmi husté a chute v nich sú koncentrovanejšie ako v menej hustých zrnkách z nižších polôh... Zobraziť viac
DAMO stanica sa nachádza na svahoch hory Shanta Golba s nadmorskou výškou 1860 – 2160 m nm. Získava červené čerešne od farmárov z okolia a spracováva ich rôznymi spôsobmi. Je vybavená ekologickým... Zobraziť viac
Táto káva je zbavená kofeínu pomocou procesu Mountain Water Process, ktorý zahŕňa získavanie prírodnej horskej vody z Pico De Orizaba (jedna z najväčších hôr v Mexiku). Káva sa niekoľkokrát namáča a premyje v čistej vode a potom sa... Zobraziť viac
Pražená zrnková káva. Vynikajúca káva v balení s jednocestným ventilom a opakovane uzatvárateľným zipom a 100% recyklovateľným obalom... Zobraziť viac