Predstavujeme vám PINK KONG – limitovanú edíciu kávy, ktorá je vzácna ako ružová opica. Tento blend sme vytvorili z troch výberových káv, ktoré spoločne vytvárajú výnimočnú chuť, ktorá ak by mala byť farbou, tak by bola jednoznačne ružová... Zobraziť viac
Viete si predstaviť kávu s notami banánu, manga a sladkého pomaranča? Ak ste si povedali, že nie, neviete si predstaviť nič chutnejšie, máme pre vás skvelú správu... Zobraziť viac
Rodina Bayterovcov z farmy El Vergel sa venuje poľnohospodárstvu od roku 1995. Postupne pod vedením Miguela Jimeneza zaviedli prírodné procesy sušenia a začali s výskumom baktérií a kvasiniek riadiacich fermentáciu... Zobraziť viac
Ako napovedá jej názov, táto káva má byť zbierkou tých najsladších čerešní, aké príroda ponúka. Zbierame ich a dužinu, čím sa zvýrazňuje citrónová kyslosť. Nájdete v nej veľmi jemný základ mliečnej čokolády s mandarínkovými a... Zobraziť viac
Hertson Bernal je majiteľom Farmy La Esperanza od roku 2006, jeho výrobný príbeh sa začal spolu s jeho bratom Jesusom, niekoľko rokov pracovali na kávovej farme, kde sa veľa naučili a ich podnikateľský duch ich priviedol na Farmu La Esperanza... Zobraziť viac
Táto farma má rozlohu 10 ha, na ktorej sa pestovateľ Luis Anibal Calderon venuje produkcii kávy pre odkaz svojho otca a už viac ako 12 rokov vyrába špeciálnu kávu a ponúka bezplatnú výučbu pre ostatných pestovateľov v oblasti... Zobraziť viac
V roku 1967 traja bratia Vindasovci Eduardo, Leonel a Gerardo odkúpili prvé hektáre pôdy od chovateľa dobytka a pokračovali vo výrobe mlieka a syra pre 1 500 obyvateľov Palmichalu... Zobraziť viac
Farma Shantawene v Sidame na juhozápade Etiópie je idylickým kútom sveta, ktorý je ideálnym miestom na pestovanie kávy. Vegetácia je tu bujná a rozmanitá, medzi kávovníkmi rastie množstvo rôznych plodín, ktoré prispievajú k udržateľnosti a odolnosti... Zobraziť viac
Farmári združenia Hamasho žijú na hore Bombe v Etiópii a pestujú kávu v nadmorskej výške 2360 metrov. Vysoká nadmorská výška má za následok dlhšiu dobu zrenia kávových čerešní a tento faktor sa prejavuje v lepšej a plnšej chuti zrna. Kávové čerešne farmár Zobraziť viac
Región Nyeri sa nachádza na sever od mesta Nairobi v Keni. Práve tu boli dopestované variety Sl-28 a Sl-34, ktoré sú typické pre Kenskú kávu. Môžete sa tešiť na druh zrna Peaberry, ten je známy tvarom zrna pripomínajúcim hrášok... Zobraziť viac
"Ak miluješ svoju ženu, musíš jej dať niečo špeciálne, ako diamant alebo rubín.” Táto farma bola, s pomocou mojich rodičov, mojím svadobným darom pre moju ženu. Ak svoju ženu milujete, musíte jej darovať niečo špeciálne, napríklad diamant alebo... Zobraziť viac
Región Yungas s hlavným mestom Caravani je najvýznamnejší región v rámci pestovania kávy v Bolívii. Väčšinu fariem na okolí vlastnia malí farmári, ktorí predávajú svoju úrodu na kávovom trhu v Caravani, kde firma AGRICAFE ako najväčší výkupca kávy... Zobraziť viac
José Eduardo Lopez je mikrofarmár, ktorý sa stará iba o 2 hektáre kávovej farmy v Las Pacayas v Hondurase. José vyprodukoval veľmi zaujímavú kávu, kvôli hĺbke a rozmanitosti chutí, ale zároveň sú tieto chute veľmi čisté a elegantné. Tento lot bol... Zobraziť viac
Pražená zrnková káva Dobrá Kávička Osemdesiatka je exkluzívna kávová zmes Arabiky a Robusty... Zobraziť viac
Mletá káva v uzatvárateľnom obale pre zachovanie arómy, Robusta 100% Elegantná a sebavedomá, tak sa prezentuje táto silno aromatická a chuťovo jemná SINGLE ORIGIN káva z Toga... Zobraziť viac
Naozaj lahodný decaf. Nie je ľahké nájsť dobrý decaf, ale tento je skutočne výborný, vhodný pre všetkých, ktorí si chcú dopriať chuť výberovej kávy, ale ich telo nezvláda kofeín. Táto káva je výsledkom spojenia farmárov z oblasti La Plata v Huile a... Zobraziť viac
Nechali by ste sa uvariť zaživa kvôli káve? Prečítajte si príbeh o Baba Budanovi, ktorý to riskol... Zobraziť viac