Farma Catajo patrí medzi najvyššie položené farmy na Costa Rice. O farmu sa stará Hector Esteban Sanchez a Luisa Monde Badilla. Leží v nadmorskej výške 1700-1900m v regióne Tarrazu a je vysadená na vulkanickej pôde, veľmi bohatej na minerály... Zobraziť viac
V chuti dominujú sladké ovocné tóny bobuľového ovocia. Vychutnajte si šálku Kenya Kirinyaga Kii a nechajte sa uniesť jej bohatou chuťou, ktorá je ako stvorená pre prípravu šťavnatého espressa... Zobraziť viac
La Batea znamená v preklade údolie a je to farma ležiaca v oblasti Villamaria (región Caldas), ktorej neuveriteľne strmé kopce poskytujú jedinečnú mikroklímu, vďaka ktorej je táto káva tak výnimočne chutná... Zobraziť viac
Kerinci je názov aktívnej sopky na ostrove Sumatra v Indonézii. Túto kávu pestuje 320 členov družstva Koerintji Barokah Bersama, ktorí žijú a hospodária na úpätí náhornej plošiny... Zobraziť viac
Tento blend káv vznikol vďaka blížiacemu sa dňu matiek. Ak chcete poďakovať svojej mame na deň matiek a má rada kávu, tak to urobte touto výberovou kávou... Zobraziť viac
Aróma kávy je veľmi sladká a prenikavá. Telo kávy je mocné a dominantné. V chuti dominuje karamelová sladkosť, ktorá sa veľmi pekne dopĺňa s alkoholovými a likérovými tónmi na pozadí. Dochuť je trošku... Zobraziť viac
Aróma kávy je veľmi sladká, vanilková až rumová. Telo kávy je stredne silné, čajové. V chuti dominuje karamelová sladkosť, ktorá sa veľmi pekne dopĺňa s citrusovými tónmi na pozadí. Dochuť je trošku ťažšia, rumová a hrozienková, mierne čokoládová... Zobraziť viac
Nastavujeme nový štandard kávy. Silná, kávová a zemitá chuť bez štipky acidity a kyslosti. V chuti dominuje horká čokoláda a kakao... Zobraziť viac
Rodina Bayterovcov z farmy El Vergel sa venuje poľnohospodárstvu od roku 1995. Postupne pod vedením Miguela Jimeneza zaviedli prírodné procesy sušenia a začali s výskumom baktérií a kvasiniek riadiacich fermentáciu... Zobraziť viac