Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regiónov Francúzska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita... Zobraziť viac
Kiše a tarty sa hodia takmer na každú príležitosť – či už ako drobnosť na zahryznutie k aperitívu, tradičný francúzsky hlavný chod alebo šťavnatý dezert. Sú praktické, rozmanité a nikdy sa nezunujú. Okrem klasiky, za ktorý sa považuje lotrinský kiš... Zobraziť viac
Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regiónov Francúzska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita... Zobraziť viac
Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regiónov Francúzska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita... Zobraziť viac
Kiše a tarty sa hodia takmer na každú príležitosť – či už ako drobnosť na zahryznutie k aperitívu, tradičný francúzsky hlavný chod alebo šťavnatý dezert. Sú praktické, rozmanité a nikdy sa nezunujú. Okrem klasiky, za ktorý sa považuje lotrinský kiš... Zobraziť viac
S touto kuchařkou připravíte mnoho jídel sladké Francie... Zobraziť viac
Penguin: "This isn't just any cookery book. It is "Mastering the Art of French Cooking", first published in 1961, and it's a... Zobraziť viac
Trish Deseine, former BBC cooking show host who has sold more than one million cookbooks worldwide, shares tips on food and entertaining in the true Parisian style. In The Paris Gourmet, Trish Deseine serves up a definitive guide to French cuisine... Zobraziť viac
With beguiling recipes and sumptuous photography, A Kitchen in France transports readers to the French countryside and marks the debut of a captivating new voice in cooking... Zobraziť viac
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, ... Zobraziť viac
Kiše a tarty sa hodia takmer na každú príležitosť – či už ako drobnosť na zahryznutie k aperitívu, tradičný francúzsky hlavný chod alebo šťavnatý dezert. Sú praktické, rozmanité a nikdy sa nezunujú. Okrem klasiky, za ktorý sa považuje lotrinský kiš... Zobraziť viac
Česká kuchařka ve francouzštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel. Zobraziť viac
When The French Laundry Cookbook was published in 1999 (five years after the opening of the French Laundry restaurant), it broke the mold of all previous cookbooks... Zobraziť viac
Breakfast staples, light lunches and afternoon treats from Rose Bakery in Paris. Breakfast, Lunch, Tea is the first cookbook by Rose Carrarini, who co-founded the much-imitated delicatessen Villandry in London in 1988, and now serves her signature... Zobraziť viac
Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef ... Zobraziť viac
With her groundbreaking bestseller Around My French Table, Dorie Greenspan changed the way we view French food. Now, in Baking Chez Moi, she explores the fascinating world of French desserts, bringing together a charmingly uncomplicated ... Zobraziť viac
French gastronomy is renowned for its classic recipes passed from generation to generation. From Burgundy to the Auvergne, Provence, the Loire and the Pyrenees, ... Zobraziť viac
The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted and revised by master chef Paul Bocuse for the home cook. Celebrated chef Paul Bocuse is the authority on classic French cuisine... Zobraziť viac
Rachel Khoo follows The Little Paris Kitchen with The Little French Kitchen, bringing her modern twists to classic recipes from around the country. Rachel Khoo became an overnight sensation when her first book ... Zobraziť viac
Francúzska domáca kuchyňa sa nepodobá na kuchyne iných krajín... Zobraziť viac