Nové doplnené vydanie! Syndróm dráždivého hrubého čreva býva často vonkajším prejavom nebezpečnej zmeny v tráviacom trakte. Táto kniha Vám vysvetlí všetky potrebné informácie a súvislosti a prináša kompletný manuál postupu tzv. FODMAP konceptu... Zobraziť viac
Doba tráviacich problémov vyžaduje nový pohľad na ich riešenia, ale aj nový pohľad seba, na svoje jedlo a svoje životné návyky. MUDr. Igor Bukovský, PhD. prináša finálnu verziu pôvodnej, mimoriadne úspešnej knihy „Zachráňte svoje črevo“... Zobraziť viac
Kniha známeho gastroenterológa Petra Minárika s receptami a vzorovými jedálničkami výživovej poradkyne Evy Blaho prináša potrebné odporúčania nielen tým, čo trpia niektorým z ochorení žlčníka a pankreasu, ale aj tým, čo chcú týmto ochoreniam predísť... Zobraziť viac
Užiť si vianočné pečenie s radosťou? Bez stresu, v pohode si vychutnať vianočné dobroty bez výčitiek? Dá sa to! Nechajte sa objať čarom Vianoc, sviatkov pokoja a upečte si spolu s kváskom vôňu a pohodu domova... Zobraziť viac
Nealkoholová tuková choroba pečene a nárast prevalencie rakoviny pečene majú prudko vzostupný trend. Takmer polovica populácie a v niektorých regiónoch až dve tretiny sú postihnuté nadváhou či obezitou. Nealkoholová tuková choroba pečene súvisiaca s... Zobraziť viac
Nafukovanie, bolesti a kŕče. Reflux, Helicobacter a zápcha. Potravinové senzitivity, intolerancie a alergie. Celiakia, autizmus a Alzheimerova choroba... Čo sa to deje? Prečo je týchto problémov v poslednej dobe tak veľa? Ako spolu súvisia a ako ich... Zobraziť viac
Kolekcia titulov Varíme s histamínovou intoleranciou 1+2. Zobraziť viac
Známy gastroenterológ Peter Minárik, diabetologička Barbora Zoboková a výživová poradkyňa Eva Blaho prinášajú novú knihu... Zobraziť viac
Ochorenia, ako sú choroby srdca a ciev, rakovina, cukrovka, vysoký krvný tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba (a ďalšie), ktoré si každý rok aj u nás vyžiadajú tisíce ľudských životov... Zobraziť viac
Kniha, ktorá vás navedie, ako si byť lekárom a nezakázať si pri tom obľúbené chute a jedlá... Zobraziť viac
Kuchařka se stovkou lahodných pokrmů plných zdravých tuků ke snídani, obědu, večeři a dokonce i ke svačinám, rychlé, snadné, obměnitelné a lahodné. Ketodieta se považuje za nejběžnější stravovací plán pro hubnutí... Zobraziť viac
Přední čeští a moravští chirurgové se netradičně sešli při psaní kuchařky. Čtyřicet tři autorů napříč naší republikou shromáždilo 200 osvědčených receptů na přípravu chutných pokrmů, aby tak vyjádřili své nadšení z kreativního vaření a lásku... Zobraziť viac
Kniha, ktorá vás navedie, ako si byť lekárom a nezakázať si pri tom obľúbené chute a jedlá... Zobraziť viac
...histamín, záhadný, nevyspytateľný, nikdy sme ho nevideli a predsa nás vie potrápiť. Kniha ŽIJEME s HISTAMÍNOM prináša odpovede na mnohé otázky. Pomáha zorientovať sa vo svete histamínu podľa najnovších vedeckých poznatkov... Zobraziť viac
První komplexní monografie Albertovy sbírky je věnována onemocněním slinivky břišní. Zahrnuje anatomii, fyziologii, patologickou fyziologii, patologii tohoto orgánu; dále zobrazovací metody a interdisciplinární pohled na hlavní... Zobraziť viac
Je surová mrkva zdravšia ako varená? Väčšina ľudí si myslí, že áno. V tejto knihe môžete zistiť, prečo to nie je pravda. Zobraziť viac
Urobte si poriadok vo svojej domácej lekárničke a naplňte jej priehradky liečivými a chutnými potravinami! Začnite sa viac spoliehať na zdravé jedlo a menej na lieky. V tejto modernej publikácii nájdete všetky potrebné odpovede... Zobraziť viac
Tato kniha je dlouhý příběh... Zobraziť viac
Kniha od známého gastroenterologa Petera Minárika, diabetoložky Barbory Zobokové a výživové poradkyně Evy Blaho je vítanou podporou pro pacienty trpící cukrovkou a jejich příbuzné, ale i pro další zájemce o dietní stravování. Vedle Zobraziť viac
V roce 2012 donutila diagnóza cukrovky 2. typu Giancarla Caldesiho začít s nízkosacharidovou dietou, která změnila jeho zdraví a zdraví celé jeho rodiny a vedla ke ztrátě hmotnosti téměř 20 kilogramů. Cukrovka u něj ustoupila... Zobraziť viac