Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako nezomrieť

Objavte potraviny, ktorých vedecky dokázané účinky chránia pred chorobami a pomáhajú ich liečiť

Michael GregerNOXI (2018)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
22,90€
Zľava 30%
16,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ochorenia, ako sú choroby srdca a ciev, rakovina, cukrovka, vysoký krvný tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba (a ďalšie), ktoré si každý rok aj u nás vyžiadajú tisíce ľudských životov.
Tak to však byť nemusí.
Keď sa zariadite podľa rád doktora Gregera, naučíte sa, ktoré potraviny konzumovať a aké zmeny v oblasti životného štýlu urobiť, aby ste dokázali nielen predchádzať pätnástim hlavným príčinám úmrtí (prvá časť knihy), ale s týmito chorobami aj efektívne bojovať.

Vyskytuje sa vo vašej rodine rakovina prostaty?
Odložte pohár mlieka a zahrňte do svojho jedálnička ľanové semienko.

Máte vysoký krvný tlak?
Ibištekový čaj účinkuje lepšie než lieky proti hypertenzii, a to bez negatívnych vedľajších účinkov.

Bojujete s rakovinou prsníka?
Konzumácia sóje je spojená s lepšou prognózou.

Máte problémy so srdcom?
Prejdite na celozrnnú stravu založenú na konzumácii rastlinných potravín; výsledky vedeckých štúdií opakovane ukazujú, že takáto zmena dokáže postup ochorenia zastaviť a aj zvrátiť.

Michael Greger, M.D. vo svojej knihe sumarizuje pútavou a často aj vtipnou formou posledné výsledky vedeckého poznania (cituje výsledky asi 2 600 štúdií) na tému vzťahu výživy a zdravia. Druhá časť knihy je plná praktických rád ohľadom potravín a návykov, ktoré by sa mali stať súčasťou našej každodennej rutiny. Jedná sa o ten najlepší (a najfundovanejší) lekársky predpis pre vaše lepšie zdravie, aký v súčasnej dobe existuje.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: How Not To Die Rok vydania: 2018 ISBN: 9788081114922 Rozmer: 145×227 mm Počet strán: 464 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách