Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si... Zobraziť viac
Magická sbírka básní Miroslava Fišmeistera. Miroslav Fišmeister se narodil 23. 4. 1976 v Brně, žije tamtéž. Amatérský... Zobraziť viac
Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha. Zobraziť viac
Patisserie gives readers all the technical know-how required to become an expert in the art of French patisserie and invent their own masterpieces. Each of the 100 recipes features a full-colour cross-section illustration, step-by-step ... Zobraziť viac
The essential compact compendium for the coffee enthusiast. This is the ultimate guide to the history, science and cultural influence of coffee according to coffee aficionado and master storyteller Tristan Stephenson... Zobraziť viac
Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk... Zobraziť viac
Whisky experts Nick Morgan and The Whisky Exchange open the lid on the whisky industry, revealing what makes one of the world's simplest spirits just so popular. Everything You Need to Know About Whisky will answer all of your burning questions... Zobraziť viac
Kniha TOP 60 slovenských vín, ktorej autorom je Prof. Fedor Malík, predstavuje slovenských výrobcov vína, ktorí získali zlatú alebo striebornú medailu z medzinárodnej súťažnej prehliadky vín... Zobraziť viac
Predstavenie 50 slovenských vinárstiev v anglickom a slovenskom jazyku, bohatá obrazová príloha. Zobraziť viac
The only gluten-free baking book you'll ever need, with delicious recipes that work perfectly every time... Zobraziť viac
The deceptively simple lemon takes center stage in the second volume of TASCHEN’s collaboration with The Gourmand, masters of the rich intersection of food and art... Zobraziť viac
Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba... Zobraziť viac
Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk... Zobraziť viac
Flammarion: From flaky croissants to paper-thin millefeuille, and from the chestnut cream–filled... Zobraziť viac
Prohibition in the US was instituted during the 1920s, making the sale of alcohol illegal, in an effort to `clean up' the sins of those `evil' imbibers. However, far from shutting down the country's debauchery (and, let's face it, fun), ... Zobraziť viac
Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si poradiť s nepríjemnými dôsledkami bujarej zábavy. Zobraziť viac
Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can share in that expertise to make sure the coffee we drink is the best we can find. Zobraziť viac
Súčasná etnológia a kultúrna antropológia považuje tradičnú kuchyňu spoločenstiev ľudí za jeden z ich najvýznamnejších identifikačných znakov a zasadzuje sa za jej zdokumentovanie a zachovanie pre budúce generácie... Zobraziť viac
Kráľovná kuchárskeho umenia tentoraz varí a pečie na najkrajšie sviatky roka. Cez Vianoce akosi viac myslíme na rodinu a priateľov, pripomíname si tradície a vnímame teplo rodinného kozuba... Zobraziť viac
While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid, Heat... Zobraziť viac